2013
|
|
Fruta xehatuaren gainean, laranja zukua eta almibarra isuri. Guztiari eragin, eta
|
sartu
hozkailuan. Mahaira ateratzeko orduan, xanpaina bota.
|
|
|
Sartu
hozkailuan eta eduki hantxe hotz hotz jartzen den arte (bezperan egitea komeni da).
|
|
|
Sartu
hozkailuan, hotz egon daitezen.
|
|
Harrotu pixka bat esne gaina, eta, krema ingelesa erdi hotza dagoenean, gehitu esne gaina irabiatzeari utzi gabe.Nahastea homogeneoa dagoenean, banatu moldeetan eta
|
sartu
hozkailuan, mamitu dadin.
|
|
Egin plantxa bizkotxoa erdibi, zabaldu marmelada erdi baten gainean eta jarri beste erdia gainean, itsatsita geldi daitezen; zabaldu marmelada bigarren erdiaren gainean.
|
Sartu
hozkailuan, ondo itsatsita gera daitezen.
|
|
Estali bizkotxoaz, eta
|
sartu
hozkailuan.
|
|
Puntu honetan, txokolate txirbil xehatu pixka bat gehitu diezaiokezu nahasteari, barruan nahasita gera dadin. Uztai molde baten hondoan bizkotxoa jarri, nahaste guztia hara isuri, eta
|
sartu
hozkailuan, solidotu dadin.
|
|
Epeltzen denean, gehitu esne gain erdi harrotua. Bizkor bizkor, jarri banakako kopatan, eta
|
sartu
hozkailuan.
|
|
Jarri uztai molde batean, azpian bizkotxo diskoa jarrita.
|
Sartu
hozkailuan, mamitu dadin.
|
|
Azkenik, nahaste hori epeltzen denean, gehitu esne gain erdi harrotua. Ipini mousse kopatan, eta
|
sartu
hozkailuan hozteko.
|
|
Ipini moldean, eta
|
sartu
hozkailuan, mamitu dadin.
|
|
Eragin ondo, eta jarri moldean, azpian bizkotxo diskoa jarri ondoren.
|
Sartu
hozkailuan, mamitu dadin.
|
|
Egin sumendi bat irinarekin, eta, erdian, jarri gurina, koilarakada bat ur, koilarakada bat azukre (25 gramo) eta arrautza oso bat. Oratu guztia ondo, bola trinko bat egin arte, eta
|
sartu
hozkailuan jalki dadin (eduki 2 orduz).
|
|
Segituan, ipini krema masa eginaren barruan, eta
|
sartu
hozkailuan, solidotu dadin.
|
|
Azkenik, gehitu zuringo harrotuak (elur puntuan). Jarri banakako uztai moldeetan, azpian bizkotxo diskoa jarrita, eta
|
sartu
hozkailuan, mamitzeko. Mamituta daudenean, gainetik hezetasunaren aurkako azukre hautsa botata apaindu ditzakezu.
|
|
lehenik, ipini bizkotxo disko bat hondoan; estali mousseaz moldearen erdiraino iritsi arte; jarri beste* bizkotxo disko bat, bustia; eta, azkenik, bete molde osoa.
|
Sartu
hozkailuan mamitu dadin.
|
|
|
Sartu
hozkailuan mamitu dadin.
|
|
|
Sartu
hozkailuan, eta, mamitzen denean, atera moldetik eta busti estaldura txokolate gelatinadunaz.
|
|
Azkar azkar, gehitu esne gain erdi harrotua, eta jarri moldean.
|
Sartu
hozkailuan, mamitu dadin.
|
|
Ore likatsu samarra atera behar zaigu.
|
Sartu
hozkailuan jalki dadin.
|
|
Jarri gainean bizkotxo geruza bat, estaltzeko, eta zapaldu pixka bat.
|
Sartu
hozkailuan, gogortu dadin.
|
|
Nahasita daudenean, oratu mahai baten gainean, gutxienez 10 minutuz.
|
Sartu
hozkailuan, eta utzi han egun batez, gutxienez.
|
|
Tarta muntatzeko edo amaitzeko, tarta molde batean ipini bizkotxo disko bat eta krema gainean, eta
|
sartu
hozkailuan, hoztu dadin.
|