2001
|
|
Arrandegian, haragia trinkoa bada freskoa dela jakingo dugu, zakatzak gorriak direla, begiak distiratsuak direla eta ez daudela hondoratuta eta itsas usaina ez dela oso nabarmena. Egoera onean kontserbatzeko,
|
etxera
itzuli aurreko azken unean erostea da onena. Egunean edo biharamunean kontsumitu behar bada, hozkailuan jarri, edo bestela, izozkailuan.
|
|
Haragia freskoa den eta egoera onean dagoen jakingo dugu, haragia trinkoa bada, ezkatak larruazalari itsatsita mantentzen badira, begiak distiratsuak badira eta hondoratu gabe badaude. Gainera, sabelaren zilar kolorea biziagoa eta distiratsuagoa da zenbat eta freskoagoa izan.Egoera onean kontserbatzeko,
|
etxera
itzuli aurreko azken unean erostea da onena. Egunean edo biharamunean kontsumitu behar bada, hozkailuan garbi gorde behar da (errairik eta bururik gabe), eta ez 48 ordu baino gehiago, gainerako elikagaietatik isolatuta, usaina ez transmititzeko.
|
|
Arrandegian, haragia trinkoa bada fresko dagoela jakingo dugu, zakatzak gorriak direla, begiak distiratsuak direla eta ez daudela hondoratuta eta itsas usaina ez dela oso nabarmena. Egoera onean kontserbatzeko,
|
etxera
itzuli aurreko azken unean erostea da onena. Egunean bertan edo biharamunean kontsumitu behar bada, hozkailuaren alderik hotzenean jarri behar da, aurretik erraiak kenduta eta garbi, edo bestela izozkailuan.
|
|
Itsas aingiraren kontserbazioa tenperatura baxuetan egin da, usteltzea eta egoera txarra eragiten duen bakterio hazkuntza saihesteko. Arrandegian jakingo dugu freskoa dagoela haragia trinkoa bada, begiak distiratsuak badira eta hondoratuta ez badaude, eta itsas usaina ez bada oso nabarmena.Egoera onean kontserbatzeko,
|
etxera
itzuli aurreko azken unean erostea da onena. Egunean bertan edo biharamunean kontsumitu behar bada, hozkailuaren alderik hotzenean jarri, edo bestela izozkailuan.
|
2004
|
|
Saltokian, aldian behin berritzen den izotz txikituko gainazal inklinatu baten gainean egon behar du.Tenperatura baxuetan gorde behar da, usteltzen duen bakterio hazkuntza saihesteko. Arrandegian fresko dagoela jakingo dugu, baldin eta isatsetik hartzean hatzekin estutu eta irrist egiten badugu, baina azala askatzen ez bada.Egoera onean kontserbatzeko,
|
etxera
itzuli aurreko azken unean erostea da onena. Egunean bertan edo biharamunean kontsumitu behar bada, hozkailuaren alderik hotzenean jarri behar da, aurretik erraiak kenduta eta garbi.
|
2005
|
|
itsastar ahula. Egoera ezin hobean kontserbatzeko onena
|
etxera
itzuli aurreko azken unean erostea da. Egunean bertan edo biharamunean kontsumitu behar bada, honela jarri:
|
|
Arrandegian fresko dagoela jakingo dugu, baldin eta isatsetik hartzean hatzekin estutu eta irristatzean azala askatzen ez dela ikusten badugu. Egoera onean kontserbatzeko,
|
etxera
itzuli aurreko azken unean erostea da onena. Egunean bertan edo biharamunean kontsumitu behar bada, hozkailuaren alderik hotzenean jarri behar da, aurretik erraiak kenduta eta garbi, edo bestela izozkailuan.
|