2004
|
|
Abantailak Erosotasuna. Kontsumitzaileari aukera ematen diote erosketak tarteka ditzan eta janariak etxean denbora luzean
|
egoera
onean gorde ditzan. Minutu gutxiren buruan edozein produktu desizozteko gai den mikrouhinak ere lagundu du elikagai horien kontsumoa handitzen.
|
2005
|
|
Hiri honetako paperetatik ulertzen denez, badirudi honengandik hartu zuelaGipuzkoako Probintziak, oso gomendagarria zelakoan, beste errepubliketan alardeaeta arma erakustaldia egiteko ohitura, bertakoek bolborak eragindako izua galzezaten eta armak
|
egoera
onean gorde zitezen (Aguirreche: 196).
|
2008
|
|
Elikagai batek izan ditzakeen eraso guztiak kontserbatzeko tekniken bidez kontrolatu behar dira, hala nola hozte edo izozte tekniken bidez, besteak beste. Horiei esker, elikagaia
|
egoera
onean gorde daiteke denbora luzeagoan edo laburragoan, eta edonork jakin dezake zein den iraungitze data edo kontsumo data lehenetsia. Data hau produktu galkorrenei zuzendua dago, hau da, giza osasuna kutsatzeko arrisku gehien dutenei, hala nola haragikiei.
|
2012
|
|
Gainera, praktikoa izan du, eta enpresak ezarritako baldintzak bete ditu, halakorik bada. Manipulatzaileari ematen zaion prestakuntzaren artean, arropa egokia janzteko beharra azaltzen duena sartu da, eta garbitasun eta mantentze
|
egoera
onean gorde.
|
2013
|
|
Batez ere eraginkorrak dira onddo eta legamien aurrean, baina baita bakterioen aurrean ere. Eta eskerrik asko mikrobioen kontrako ekintza 80 urte baino gehiago dira kontserbagarri gisa erabiltzen direla elikagaiak eta edariak, kosmetikoak eta abar
|
egoera
onean gordetzeko. botikak. Parabenoak kontserbatzailerik erabilienak diren arren, horien aurrean sentsibilizazio kasuak oso arraroak dira.
|
2014
|
|
Zitrikoak laranja kolorekoak dira, eta iraupen luzeko frutak dira;
|
egoera
onean gorde daitezke, giro tenperaturan 10 egun arte.
|
2018
|
|
Kontratuaren objektuak
|
egoera
onean gordetzea, eta behar izanez gero, konpontzea.
|
2020
|
|
Haragi hori izozkailuan sartzen dugunean, «denbora gelditu egiten dugu», izozteak mikroorganismoen hazkuntza geldiarazten baitu eta narriadurazko erreakzio biokimikoen garapena moteltzen baitu. Hala,
|
egoera
onean gorde daiteke zenbait hilabetez (6 eta 12 artean, baldintzen arabera, tenperaturaren arabera, bereziki). Ondoren, hozkailuan desizoztu eta 24 ordu baino lehen prestatu.
|
2021
|
|
Hala ere, ekoizpen metodoen aurrerapenek, kasu askotan, urtarokotasun horrekin amaitu dute. Gaur egun, urteko edozein garaitan aurki ditzakegu sagarrak dendetan, baldintza kontrolatuak dituzten ganberen barruan
|
egoera
onean gorde daitezkeelako: tenperatura, hezetasuna, karbono dioxidoaren, oxigenoaren eta, batez ere, etilenoaren kontzentrazioa, frutak isurtzen dituen eta heltzea kontrolatzen duen gasa.
|
2023
|
|
Paper sulfurizatuzko edo zelofanezko poltsa berezi batean ere sar daitezke, eta iltze batetik zintzilikatu. Hozkailuan
|
egoera
onean gorde behar dira, hamabost egun arte. Zapore eta usain guztia izan dezaten, komeni da hozkailutik ateratzea kontsumitu baino ordubete lehenago.
|