2004
|
|
Planak barne hartu ditu antolaketa egitura, erantzukizunak, eginkizunak, praktikak, prozedurak, prozesuak eta enpresan arriskuen prebentziorako ekintza egiteko behar diren baliabideak.
|
Azken
atal honetan prebentzioaz arduratzen diren pertsonak eta bitartekoak sartzen dira. Baliabide horiek “nahikoa izan behar dute prebentziobetetzen direla zaintzeko”.
|
2005
|
|
Zoritxarrez, nitrogenoa, hidrogenoa eta kloroa duten gasek suntsi dezakete ozonoa, bai berez sortuak, bai gizakiak sortuak.
|
Azken
atal honetan, 100 produktu baino gehiagoren zerrenda dago: CFC, HCFC, haloiak, metil bromuroa, karbono tetrakloruroa edo metilkloroformoa.
|
2007
|
|
|
Azken
atal honetan, hamar kutxazainetik hiruk ez dute planteatu zaien proba gainditu (duela lau urte baino gehiago, orduan %20 inguru baitzebilen proportzioa).
|
|
babes maila egokiak (NAP), elikagaien segurtasuneko helburuak (OSA), errendimendu irizpideak (CR) eta irizpide mikrobiologikoak (CM), besteak beste.
|
Azken
atal honetan, elikagaien segurtasunari eta prozesuaren higieneari buruzko irizpideak sartzen dira. Izan ere, agintariek, Europako industriek eta hirugarren herrialdeetatik inportatutako produktuek elikagaien onargarritasunari buruzko estandar bateratuak eskaintzen dituzte.
|
2008
|
|
artikuluak, esperientziak, ikerketak edo bestelako dokumentazioa. Era berean, autonomia erkidegoei buruzko informazio zehatza lortu nahi baduzu, atari honetan behar bezala sailkatuta aurkituko duzu, herrialdeei dagokiena bezalaxe,
|
azken
atal honek beste estatu batzuetako hezkuntza sistemak espainiarrarekin alderatzeko, legedia aztertzeko eta bi sistemen arteko baliokidetasunak eta baliozkotzeak kontsultatzeko aukera ematen dio irakasleari. Bestalde, atari honek biltzen dituen kanpoko baliabideez gain, CREADEk hainbat material prestatu ditu sortu zenetik, hezkuntza eta gizarte arloan atzemandako behar zehatzei erantzuteko.
|
2010
|
|
lehengaia jasotzea (lehen kalitate kontrola egiten zaio); beharrezko edo toxiko diren elikagai segurtasuneko parametroak betetzen ez dituzten perretxikoak kentzeko hautapena; gainazaleko ezpurutasunak ezabatzeko garbiketa; sailkapena, kategoria zehazten duen prozesua, kalitatearen ezaugarri eta parametroen arabera; zuritze prozesua, tratamendu termikoa, produktuaren azken salmentan erreakzio entzimatikoak sartzeko eta ontziratze prozesua geldiarazteko.
|
Azken
atal honetan etiketatzea ere jasotzen da. Etsai nagusiak “Salmonella”, “Clostridium botulinum”, “Bacillus sp.”, “Clostridium perfringens” edo “Escherichia coli” dira perretxikoak landatzeko arrisku biologiko nagusiak.
|
2011
|
|
|
Azken
atal honetan, nekez birzikla daitezkeen hainbat plastiko mota sartzen dira.
|
2013
|
|
kontaktuen jarduera eta harpidetutako taldeen jarduera; pertsona dagoen lekuaren inguruko irudi geolokalizatu batzuk; irudi bat kapturatzeko funtzioa; irudi bat ateratzeko funtzioa; erabiltzailearen web albumera igotzeko edo, azkenik, hainbat funtziotako saski kaxa. Aplikazioak lagunen bilatzaile bat eskaintzen du Facebook eta Twitter bidez, baita telefonoaren kontaktuetan ere
|
Azken
atal honetan hauek daude: zerbitzua konfiguratzeko aukerak; Facebook eta Twitter bidezko lagunen bilatzaile bat; telefonoaren kontaktuetan; bilatzaile bat; tutorial bat, urrats gutxiren buruan menperatzeko; eta zerbitzuaren erabilera baldintzak.
|