2006
|
|
|
Euskal
sukaldaririk onenak dagoeneko hasi dira â?. Kostaldeko Malkoakâ, euren eskaintza begetalen barruan sartzen:
|
2008
|
|
Amaia Cayero izango da albistegi horretako aurkezlea.
|
Euskal
sukaldari ezagunekin egindako dokumental sorta bat ETB3n estreinatuko dute, Hasier Etxeberriaren eskutik.
|
|
|
Euskal
sukaldari gazteak entzuteko aukera ere izango da EKGn. Karlos Argiñanok baino hobeto kantatzen dutela frogatu dute Andoni Luis Adurizek, Elena Arzakek eta Bittor Arginzonizek.
|
|
|
Euskal
sukaldari gazteak entzuteko aukera ere izango da gaur gauean. Karlos Argiñanok baino hobeto abesten dutela erakutsi dute Andoni Luis Adurizek, Elena Arzakek eta Bittor Arginzonizek.
|
2009
|
|
|
Euskal
sukaldariek Donostia 2016 hautagaitza babestu dute Aarhusen
|
|
|
Euskal
sukaldariek euren pintxorik onenak aurkeztu dituzte Aarhusen
|
2010
|
|
|
Euskal
sukaldariak hiru izarreko Michlein jatetxearen buru hogeita hamar urtetik gora egoteko sekretuak argitu ditu
|
|
Hiru hamarkada igaro dira Juan Mari Arzak familiako jatetxean lanean hasi zenetik eta oraindik ere gorenean jarraitzen du.
|
Euskal
sukaldariak bere arrakastaren gakoak azaldu ditu: umiltasuna, jakin mina, gertutasuna, kaleko jendearekiko harremana eta perfekzioa lanean.
|
|
|
Euskal
sukaldaria lanean jarraitzeko gogoarekin dago: Ahal dudan bitartean sukaldaritzan jarraituko dut.
|
|
|
Euskal
sukaldariak, urteko lehen hitzorduetan ere
|
|
|
Euskal
sukaldariak, sukaldari onenaren txapelaren bila
|
|
|
Euskal
sukaldariak sukaldaritza berriko osagaiak eta euskal sukaldaritzako produktu tradizionalak uztartzen ditu El Txoko de Martin Berasategi jatetxean
|
|
Gainera, euskal sukaldariak berrikuntzaren eta tradizioaren adibide jarri zituen.
|
Euskal
sukaldariek esan digute zein den jarraitu beharreko bidea gizarte bezala hazteko: Gure erroetatik abiatu, gure iraganaz ikasi, gure produktuak zaindu eta konponbide berriak bilatu.
|
|
Forum Gastronomikoan egon dira, baita ere, Jacques Maximin sukaldari frantziarra, Bart de Pooter belgikarra, Agnar Sverisson islandiarra eta baita Joan Roca kataluniarra ere.
|
Euskal
sukaldariek ere euren tokia izan zuten kongresuan. Pedro Arregi eta Aitor Arregi aita semeek parrilla erretzearen teknikaz hitz egin zuten konferentzia batean.
|
|
Arturo Fernandez Montes de Oca, Alejandro Ruiz Olmedo, Guillermo Gonzalez Beristain, Benito Molina Dubost eta Solange Muris Evans.
|
Euskal
sukaldariek ere mexikarrekin elkarlanean lan egingo dute: Mikel Otegi, Gorka Txapartegi, Gorka Cepeda, Ibon Bustos, Igor Fernandez, Miguel Soto, Jon Ayala, Natxo Gracia eta Bixente Muñoz sukaldariek.
|
|
|
Euskal
sukaldariak adierazi du sukaldariek ez dutela muga fisikorik. Hala ere, bizi diren tokian sustraituta egon behar dute.
|
|
|
Euskal
sukaldarien pintxoak dastatzeko aukera izango da Sevillan
|
|
|
Euskal
sukaldariek bertako sukaldaritza ezagutaraziko dute Txinan
|
|
Barrak eta jatetxeakKongresuan ikusi eta ikasteaz gain, pintxo onenetako batzuk dastatzeko aukera izango da.
|
Euskal
sukaldariek egindako pintxoak ere probatu ahal izango dira. Sagartoki, A Fuego Negro, Bitoque, Fronton, Mitarte eta Marmitaco saltokiek beren pintxoak prestatuko dituzte.
|
2020
|
|
–Munduko urdaiazpikorik onenak egiten dira inguru hauetan, Guijuelo eta Joselito esate baterako.
|
Euskal
sukaldari handienek bigarren hau asko famatzen dute. Oraindik orain irakurri dut Joselitok bere bulegoak Madril erdira eraman dituela.
|
2021
|
|
Gastronomian, antzera.
|
Euskal
sukaldariak ez lirateke direna izango, ez balute denen artean Euskal Sukaldaritza Berria deiturikoa sortu. Kooperatibismora kondenatuta gaudela ez dut esango, baina ez didazue ukatuko euskaldun amishok modu kooperatiboan hobeto funtzionatzen dugula, ezta?
|