2007
|
|
Sartu multzoa labean, 200º C tan, 15 minutuz edo patatak ia egosita egon arte.
|
Atera
labeko erretilua patatekin eta gehitu urraburuak haien gainean. Hezurrik gabeko urre bizkarra ahoz gora jarriko da, eta ahoz behera duena, berriz, azalean ebakia eginez, limoi xerra bat sartuko da.
|
2012
|
|
Jarri labeko plaka batean eta sartu labean 200 °C tan, barazkien eta haragiaren gainazala gorritu arte.
|
Atera
labetik eta jarri barazkiak, haragia eta hezurra lapiko zabal eta altu batean; bereizi labe beroko plaka ardo beltzarekin eta berreskuratu labeko erretilutik ateratzen diren zukuak, eta bota lapikora. Estali urez eta jarri lapikoa sutan, irakiten hasi arte.
|
|
7 Sartu labean 12 minutuz.
|
Atera
labetik. 8 Busti zapi bat, xukatu ondo eta zabaldu mahaiaren gainean.
|
2013
|
|
|
Atera
labetik, utzi hozten, atera moldetik eta ebaki laukitxotan.
|
|
Masa pastelontzia masa hautsia duen molde labean bota, eta beste 10 minutu sartu labean.
|
Atera
labetik eta utzi hozten pastela moldetik kanpo. Zatitu fresak, igurtzi azukrea eta igurtzi limoi tanta batzuk.
|
|
Jarri plaka batean eta sartu labean 200ºC tan, barazkien eta haragiaren azala gorritu arte.
|
Atera
labetik eta jarri barazkiak, haragia eta oilaskoa lapiko zabal eta altu batean; bereizi labe beroko plaka ardo beltzarekin, eta berreskuratu labeko erretilutik ateratzen diren zukuak, eta bota lapikora. Estali urez eta jarri lapikoa sutan, irakiten hasi arte.
|
|
Jarri labeko plaka batean eta sartu labean 200º C tan, barazkien eta haragiaren gainazala gorritu arte.
|
Atera
labetik eta jarri barazkiak, haragia eta oilaskoa kazola zabal eta altu batean. Labe beroko plaka Jerezko ardo koparekin bereizi, eta erretilutik ateratzen diren zukuak berreskuratu, eta lapikora bota.
|
2014
|
|
Gainetik gazta birrindua botako dugu eta guztia laberatuko dugu azala gorritu arte, 200 ºC tan 10 bat minutuz.
|
Atera
labetik, utzi epeltzen eta sartu hozkailuan. Hurrengo egunera arte gordeko dugu, hondartzara eramaten dugunean.
|
2015
|
|
Banakako molde batzuk estaltzen dira hostore luzatuaren xaflarekin, pixka bat ziztatzen da oinarria sardexkarekin, tarthegala betetzen da uda konpotaren gainean, eta gaztaina zatikatu pare bat.
|
Atera
labetik eta itxaron epeltzen diren bitartean tartaletak moldeetatik atera aurretik, bero pixka bat jateko. 2 Irasagarra gure erara Osagaiak:
|
2022
|
|
Eta hori guztia labean 200 ºC tan sartu beharreko iturri batean jartzen da, barazkien eta haragiaren gainazala gorritu arte.
|
Atera
labetik eta jarri barazkiak, haragia eta oilaskoa lapiko zabal eta altu batean; bereizi labe beroko plaka ardo beltzezko kopa batekin, eta berreskuratu labeko erretilutik ateratzen diren zukuak, eta bota lapikora. Estali uretako osagaiak eta jarri lapikoa sutan, irakiten hasi arte.
|
2023
|
|
Biribildu pasta filoa metalezko tututxo batzuetan, eta sartu labean gainerretzeko moduan (minutu bat edo bi) pasta txigortzeko eta horrela geratzeko.
|
Atera
labetik, kendu metalezko armazoiak eta bete aho pastako tututxoak fruta mazedoniarekin eta jogurtarekin. 6 Abrikot freskoen moussea 500 gramo abrikot heldu garbitzen ditu, eta hezurra kentzen die.
|
|
Gazta birrindua bigundu egingo da, eta pastak urre kolorea hartuko du.
|
Atera
labetik, eta zerbitzatzeko prest egongo da.
|
|
Eduki zilarrezko papilloteak labean hamar minutuz.
|
Atera
labetik eta jateko prest daude.
|