2001
|
|
200 g hazi txikitu eta litro bat urekin nahastu.
|
Utzi
hozkailuan pare bat orduz, iragazi eta ondu eztiarekin. Soja edaria:
|
2002
|
|
Horri esker, beroak eta hezetasunak ez dute etxea betetzen aire girotua martxan dagoen bitartean. – Ez
|
utzi
hozkailuan irekita. Praktikoa izateko, hozkailutik zer atera behar duzun erabaki behar duzu, ireki aurretik.
|
2003
|
|
Gehitu ogi mamia, esnetan eta xukatuta, baratxuri eta perrexil xehatuak, arrautza, gatza eta piperbeltza (azken horiek aukerakoak dira). Ondo nahastu, masa homogeneoa osatu arte, eta
|
utzi
hozkailuan 30 minutuz. Denbora hori igaro ondoren, hozkailuaren nahastea atera, bolak sortu eta irinetik pasatu.
|
2012
|
|
Jarri bi gelatina neutro uretan beratzen 5 minutuko plater batean, bigundu daitezen; jarri 1/ 4 litro ur irakin eta gehitu gelatina neutro xukatua. Ur horretan, prestatu gelatina ontzian dauden jarraibideei jarraituz, baina utzi ur hotzez bota behar den litro laurdena eta
|
utzi
hozkailuaren 1/ 4 Ondoren, bota hozkailuan. BANANA KREMARAKO OSAGAIAK 300 g banana 200 ml.
|
|
3 Txikitu turroia, gaineratu esne gainari eta sartu leun leun, mugimendu inguratzaileekin. 4 Estali bola eta
|
utzi
hozkailuan bi orduz. Hirugarren pausoa Almibarra:
|
|
frantsesak izan ziren âFrigidaire markakoakâ Donostian sartu ziren hozkailu lehenak, eta etxe oneko donostiar chic aberatsak frigidaire deitzen hasi ziren handik urte batzuetara donostiar arruntentzat frigorÃfico frigorifikua izango zenari. Carmeni dagokionez, ez zion sekula
|
utzi
hozkailuari frigidaire deitzeari, ezta erretiroa hartu zuenean ere.
|
2013
|
|
Irabiatu esne gaina loditzen den arte. Jarraian, bateratu bi nahasteak leuntasun handiz, jarri moldeetan eta
|
utzi
hozkailuan 5 bat orduz, zero azpitik 20 ºC ko tenperaturan.
|
|
Nahastea biltzeari utzi gabe, jarri ontzi batean, eta
|
utzi
hozkailuan 3 orduz (hurrengo egunera arte bada, hobe).
|
2014
|
|
Belar usaintsuak eta ardoa gehitu, dena estaltzeko. Estali lapikoa eta
|
utzi
hozkailuan bi egunez. Denbora hori igarotakoan, iragazi marinatua (ardoa jasotzen, aparte gordetzen dena).
|
2015
|
|
Jarri oilar xerratxoak ontzi batean, lima erdiko zukuarekin, limaren azalaren birringailuarekin, 2 koilarakada oliba olio, gatzarekin eta hainbat piperrekin.
|
Utzi
hozkailuan 30 minutuz, ontzia noizean behin mugituz, marinatuaren zukuak busti daitezen. Eskabetxea egiteko, bi baratxuri ale zuritu eta lapiko batean sartuko ditugu oilar xerrak marinatzeko erabili ditugun zukuak.
|
2019
|
|
Prestatu prestaketa molde angeluzuzen batean, gehitu ilarrak eta egosi guztia Maria bainuan 40 minutuz.
|
Utzi
hozkailuan atseden hartzen. Eta lanean hasi baino lehen, moztu xerratan moldeko ogia bezala, eta sartu oihalean.
|
2022
|
|
Ondoren, entxufatu aparatua korronte elektrikora eta tenperatura erregulatu. Gomendagarria da
|
utzi
hozkailuari ordu laurden batez hozten, elikagaiak gorde baino lehen. barruan.
|
2023
|
|
robertprzybysz 1 Izokin marinatua aguakatearekin eta ananarekin Izokin freskoaren solomoa txikituko dugu, azalik eta hezurrik gabe, laukitxo txikitan (mokadu bateko bi jateko bezala), eta ontzi batean marinatuko dugu, anana zukuilarakada batzuekin eta teriyaki saltsaren koilarakada pare batekin.
|
Utzi
hozkailuan 30 bat minutuz. Bien bitartean, 100 gramo anana natural eta pare bat aguakate zuritu, izokin zatitxoen tamaina berekoak.
|
|
f468f373f469f373Nahasketari baratxuri eta perrexil ale txikituak gehitzen zaizkio, gatz pixka batekin batera. Haragia eta ongailua batera urtu arte eragin, eta
|
utzi
hozkailuan ondutako haragia 30 minutuz. f468f373f469f373 Indioilar xehatuarekin irin nahasketa batetik pasatzen diren bolak egiten dira, ondoren frijitzeko.
|