2004
|
|
Prestatzeko erraztasunari, zapore onari, kontserbazio bikainari eta kostu txikiagoari esker, batez ere. Diseinu zorrotza duen etiketa batean, fabrikatzaileek bermatzen dute kafe liofilizatua %100 disolbagarria eta berehalakoa dela,
|
oso
erraz prestatua, eta, ura gehituta, ontziratutako pikorrak kalitate bikaineko kafe bihurtzen direla. Kafe berde, txigortu eta eho kilo batetik 100 – 120 kikara kafe inguru ateratzen badira, kopuru horretatik 360 – 390 kikara bitartean lor daitezke.
|
2005
|
|
Gainera, aplikazio ugari ditu sukaldean, askotarikoak baitira testurei esker, bizkotxoak egiteko erabil daitezke. pastelak, aparrak, irabiakiak… Postre azkar eta
|
oso
errazak prestatu nahi izanez gero, nahikoa da ebakitzea frutak zati txikitan, eta mazedoniak edo brotxetak, fruta beste modu batera kontsumitzeko. Une jakin batean, hainbat motatako irabiakiak ere egin daitezke.
|
2006
|
|
|
Oso
erraz prestatzen dira arrautzak, eta kota ontzi izeneko banakako zeramikazko ontzi batean prestatzen dira.
|
2007
|
|
Bikaina.
|
Oso
erraz prestatzen da. Xerrari azala kendu, pixka bat irineztatu, frijitu, gero tomate saltsan sartu, eta ezin gozoagoa geratuko zaizu.
|
2010
|
|
Molekula diatomikoak (HCl) edo funtzio talde sinpleak dituzten konposatu organikoak (C 6 H 5 CO 2 H)
|
oso
erraz prestatzen dira sintesi urrats bakarra edo gutxi batzuk emanez. NH 2, OH, CO 2 H eta antzeko taldeak txertatuta dituzten molekula polifuntzionalak prestatzeko, ordea, sintesi urrats asko behar da.
|
2012
|
|
|
Oso
erraz prestatzen da: irabiagailuak ekartzen duen ontzi horietako batean, esnea, gatza eta ozpina edo limoi ura jartzen dira.
|
|
Urteek aurrera egin ahala, sukaldaritza tradizionalaren (erregosia eta eltzekaria) ordez, elikadura industrializatuagoa eta ez hain osasungarria jarri da, dieta mediterraneotik urrun. Aldi bakoitzean aurrez prestatutako jaki gehiago hartzen dira eta
|
oso
erraz prestatzen diren elikagaiak. Joera hori nabarmenagoa da Erresuma Batuan erraz prestatzen diren elikagaien kontsumoa Europako handiena da eta produktu gutxiagorekin egiten da–, baina Europako beste herrialde batzuetan gertatzen da. Frantzian ere, oinarrizko osagaiekin kozinatzeko gastronomia kontserbadoreagoa denez, badirudi aldatu egiten direla erraz prestatzen diren elikagaietarako lehentasunak, batez ere heldu gazteenen artean.
|
2013
|
|
CONSUMER EROSKI Bonboiak.
|
Oso
erraz prestatzen dira zerealekin egindako bonboiak. Txokolate egokia urtu Maria bainuan gurin koilarakada batekin (erre ez dadin), gehitu zereal azukretsu batzuk, hurritz txigortuak gehitu, eta, osagaiak igurtzi ondoren, arrautza irinetan pasatu, arrautza irinetan pasatuz.
|
2017
|
|
Gourmet merkatuan, gero eta ohikoagoa da kalitate handiko plater prestatuak aurkitzea,
|
oso
erraz prestatzen direnak, labean kolpetxo bat emanda, mikrouhinean edo maria bainuan.
|
|
Otarrainxkak
|
oso
erraz prestatzen dira, eta oso onak gelditzen dira.
|
2023
|
|
Lau egun igaro baino lehen jatea komeni da. Torradak eztiarekin
|
Oso
erraz prestatzen dira. Lehenik eta behin, aurreko errezetaren urratsei jarraituko diegu.
|