2011
|
|
(24:07) Eta oso itxura
|
oneko
platerak ateratzen dituzte. Ehun
|
|
Ganbak plantxan, baratxuriarekin beharrean, eta olioz edo arrautza irinetan pasatuta. Lau edo bost ganba egin berri dituen aperitiboa, baratxuri eta limoiarekin edo perrexilarekin eta limoiarekin, luxuzko eta oso gustu
|
oneko
plater bihurtzen da. Txibi isatsek eta txokoek kaloria gutxiago dituzte gainerako frijituek baino (txibi uztaiak, kroketak, urdaiazpikoa eta gazta, piperrak, tigreak edo ganbak).
|
2016
|
|
Sociedad Española de Fabricadores Izoztos (ASEVEC) izeneko Espainiako Landareen Fabrikatzaileen Elkarteak (ASEVEC) Interneteko gune bat du barazki izoztuen mundua sakon eta zehaztasunez ezagutzeko. Barazki izoztuen ekoizpen prozesua, barietateak jasotzen dituzten Espainiako eremuak, hainbat osasun aholku eta sukaldaritzan tratamendu eta erabilera
|
onena
plater gozoak egiteko.
|
|
Sociedad Española de Fabricadores Izoztos (ASEVEC) izeneko Espainiako Landareen Fabrikatzaileen Elkarteak (ASEVEC) Interneteko gune bat du barazki izoztuen mundua sakon eta zehaztasunez ezagutzeko. Orri honetan, barazki izoztuak egiteko prozesua ikus daiteke, baita barietate ezberdinak jasotzen dituzten Espainiako eremuak ere, osasun aholkuak eta sukaldean tratamendu eta erabilera hoberik
|
onena
plater gozoak egiteko.
|
2017
|
|
Sociedad Española de Fabricadores Izoztos (ASEVEC) izeneko Espainiako Landareen Fabrikatzaileen Elkarteak (ASEVEC) Interneteko gune bat du barazki izoztuen mundua sakon eta zehaztasunez ezagutzeko. Orri honetan, barazki izoztuak egiteko prozesua ikus daiteke, baita barietate ezberdinak jasotzen dituzten Espainiako eremuak ere, osasun aholkuak eta sukaldean tratamendu eta erabilera hoberik
|
onena
plater gozoak egiteko.
|
|
Sociedad Española de Fabricadores Izoztos (ASEVEC) izeneko Espainiako Landareen Fabrikatzaileen Elkarteak (ASEVEC) Interneteko gune bat du barazki izoztuen mundua sakon eta zehaztasunez ezagutzeko. Orri honetan, barazki izoztuak egiteko prozesua ikus daiteke, baita barietate ezberdinak jasotzen dituzten Espainiako eremuak ere, osasun aholkuak eta sukaldean tratamendu eta erabilera hoberik
|
onena
plater gozoak egiteko.
|
|
Sociedad Española de Fabricadores Izoztos (ASEVEC) izeneko Espainiako Landareen Fabrikatzaileen Elkarteak (ASEVEC) Interneteko gune bat du barazki izoztuen mundua sakon eta zehaztasunez ezagutzeko. Orri honetan, barazki izoztuak egiteko prozesua ikus daiteke, baita barietate ezberdinak jasotzen dituzten Espainiako eremuak ere, osasun aholkuak eta sukaldean tratamendu eta erabilera hoberik
|
onena
plater gozoak egiteko.
|
|
Sociedad Española de Fabricadores Izoztos (ASEVEC) izeneko Espainiako Landareen Fabrikatzaileen Elkarteak (ASEVEC) Interneteko gune bat du, barazkiak eguneroko dietan txertatzeko premiaz jabetzeko. Orri honetan, barazki izoztuak egiteko prozesua ikus daiteke, baita barietate ezberdinak jasotzen dituzten Espainiako eremuak ere, osasun aholkuak eta sukaldean tratamendu eta erabilera hoberik
|
onena
plater gozoak egiteko.
|
|
Sociedad Española de Fabricadores Izoztos (ASEVEC) izeneko Espainiako Landareen Fabrikatzaileen Elkarteak (ASEVEC) Interneteko gune bat du, barazkiak eguneroko dietan txertatzeko premiaz jabetzeko. Orri honetan, barazki izoztuak egiteko prozesua ikus daiteke, baita barietate ezberdinak jasotzen dituzten Espainiako eremuak ere, osasun aholkuak eta sukaldean tratamendu eta erabilera hoberik
|
onena
plater gozoak egiteko.
|
|
Sociedad Española de Fabricadores Izoztos (ASEVEC) izeneko Espainiako Landareen Fabrikatzaileen Elkarteak (ASEVEC) Interneteko gune bat du, barazkiak eguneroko dietan txertatzeko premiaz jabetzeko. Web orrian, barazki izoztuak fabrikatzeko prozesua ikus daiteke, baita barietate ezberdinak jasotzen dituzten Espainiako eremuak ere, osasun aholkuak eta sukaldean tratamendu eta erabilera hoberik
|
onena
plater gozoak egiteko.
|
|
Hori dela eta, gizartea eguneroko dietan barazkiak bizimodu osasungarri gisa txertatzeko beharraz kontzientziatzeko, Asociación Española de Fabricadores Izoztos (ASEVEC) elkarteak Interneteko gune bat du, eta horrek aukera ematen du barazki izoztuen mundua sakon eta zehaztasunez ezagutzeko. Orri honetan, barazki izoztuak egiteko prozesua ikus daiteke, baita barietate ezberdinak jasotzen dituzten Espainiako eremuak ere, osasun aholkuak eta sukaldean tratamendu eta erabilera hoberik
|
onena
plater gozoak egiteko.
|
|
Gure gizartea eguneroko dietan barazkiak bizimodu osasungarri gisa txertatzeko beharraz kontzientziatzeko, Izoztutako Begetalen Espainiako Elkarteak Interneteko gune bat du, barazki izoztuen mundua sakon eta zehaztasunez ezagutzeko. Orri honetan, barazki izoztuak egiteko prozesua ikus daiteke, baita barietate ezberdinak jasotzen dituzten Espainiako eremuak ere, osasun aholkuak eta sukaldean tratamendu eta erabilera hoberik
|
onena
plater gozoak egiteko.
|
|
Sociedad Española de Fabricadores Izoztos (ASEVEC) izeneko Espainiako Landareen Fabrikatzaileen Elkarteak (ASEVEC) Interneteko gune bat du barazki izoztuen mundua sakon eta zehaztasunez ezagutzeko. Orri honetan, barazki izoztuak egiteko prozesua ikus daiteke, baita barietate ezberdinak jasotzen dituzten Espainiako eremuak ere, osasun aholkuak eta sukaldean tratamendu eta erabilera hoberik
|
onena
plater gozoak egiteko.
|
|
Sociedad Española de Fabricadores Izoztos (ASEVEC) izeneko Espainiako Landareen Fabrikatzaileen Elkarteak (ASEVEC) Interneteko gune bat du barazki izoztuen mundua sakon eta zehaztasunez ezagutzeko. Orri honetan, barazki izoztuak egiteko prozesua ikus daiteke, baita barietate ezberdinak jasotzen dituzten Espainiako eremuak ere, osasun aholkuak eta sukaldean tratamendu eta erabilera hoberik
|
onena
plater gozoak egiteko.
|
|
Sociedad Española de Fabricadores Izoztos (ASEVEC) izeneko Espainiako Landareen Fabrikatzaileen Elkarteak (ASEVEC) Interneteko gune bat du barazki izoztuen mundua sakon eta zehaztasunez ezagutzeko. Orri honetan, barazki izoztuak egiteko prozesua ikus daiteke, baita barietate ezberdinak jasotzen dituzten Espainiako eremuak ere, osasun aholkuak eta sukaldean tratamendu eta erabilera hoberik
|
onena
plater gozoak egiteko.
|
|
Sociedad Española de Fabricadores Izoztos (ASEVEC) izeneko Espainiako Landareen Fabrikatzaileen Elkarteak (ASEVEC) Interneteko gune bat du barazki izoztuen mundua sakon eta zehaztasunez ezagutzeko. Orri honetan, barazki izoztuak egiteko prozesua ikus daiteke, baita barietate ezberdinak jasotzen dituzten Espainiako eremuak ere, osasun aholkuak eta sukaldean tratamendu eta erabilera hoberik
|
onena
plater gozoak egiteko.
|
2018
|
|
Sociedad Española de Fabricadores Izoztos (ASEVEC) izeneko Espainiako Landareen Fabrikatzaileen Elkarteak (ASEVEC) Interneteko gune bat du barazki izoztuen mundua sakon eta zehaztasunez ezagutzeko. Orri honetan, barazki izoztuak egiteko prozesua ikus daiteke, baita barietate ezberdinak jasotzen dituzten Espainiako eremuak ere, osasun aholkuak eta sukaldean tratamendu eta erabilera hoberik
|
onena
plater gozoak egiteko.
|
2021
|
|
Badira bezeroak osatu beharreko menuak, eta, jakina, bere hauteskundeen mende egongo dira.
|
ONENA
Plateren aurkezpen ona. Eskaintza askotarikoa eta erakargarria.
|
|
Astero karta desberdina botatzen da, baina guztietan egitura bera dute, eta, beraz, beti aurki ditzakegu aukera osasungarriak.
|
ONENA
Plater osoek Harvard-en eskema jarraitzen dute. Gainera, beti daude aukera osasungarriak; beraz, erraza da dieta askotarikoa, aberatsa eta osasungarria egitea.
|