2005
|
|
30,31 euro Osoko kalitatea:
|
ona
Kalitatea eta prezioaren arteko erlazio egokiena.
|
2009
|
|
Daen etxeko argizari bandek lortu dute emaitzarik
|
onena
kalitate prezioetan.
|
|
Honek eman du emaitzarik
|
onena
kalitate prezioetan.
|
|
Elikadura osaera, prezioa eta dastatze probari begiratuta, Son Sánchez frijituak lortu du emaitzarik
|
onena
kalitate prezioetan.
|
|
Argo etxeko txorrotak, merkeenak, eman du emaitzarik
|
onena
kalitate prezioak aintzat hartuta.
|
|
hezetasuna, estraktu lehor giharra, gatza, gantzaren proportzioa eta jatorria (landarea edo animalia), gehigarrien erabilera eta kopurua, azidotasuna.Garrantzi gutxiko kontua bada ere, esan beharra dago sei gurinek akatsa eduki dutela etiketan.Bestalde, dastatze proba egiteko, jakia gordinik eman diegu kontsumitzaileei, zer zen esan gabe, gurina edo margarina.Haiek ez dute jakin zer ari ziren dastatzen.Pentsa liteke, betiko usteek eraginda edo, gurinek emaitza hobea lortuko zutela margarinek baino... baina ez.6, 9 puntu eman dizkiete dastatzaileek gurinik gustukoenei (Breda eta Président zabalerraza gustatu zaizkie gehien), eta margarinarik gustukoenek ere antzeko emaitza lortu dute: ...5,5 puntu jaso dituzte, eta margarinetan, 6 puntu baino gehiago lortu ditu gutxien atera dituenak ere (Artua). Dastatze probak eta laborategiko azterketak argi erakutsi dute ia guztiz berdinak direla ohiko gurinak eta zabalerrazak, eta ia ez dagoela alderik ez elikadura osaeran eta ez ezaugarri organoleptikoetan.Horiek guztiak ikusita, uste izatekoa da margarina batek lortu izango duela emaitzarik
|
onena
kalitate prezioetan, eta halaxe izan da: Ligeresa etxekoa gailendu da atal horretan.Light erako margarina dela esan daiteke(% 40 du gantza, eta gainerako margarinetan% 57 eta 61 artean ibili da), eta prezioz erdi parean geratu da margarinen artean:
|
2010
|
|
Honek lortu du emaitzarik
|
onena
kalitate prezioetan
|
|
Bestalde, oso menu gutxik lortu dute emaitza
|
ona
kalitatearen atalean,% 15ek baino ez (aurreko azterketan, 2006koan,% 41 iritsi ziren maila horretara).
|
|
Kalitatezko hizkuntza zerbitzuen eskari gero eta handiagoari erantzuteko, Europako Batzordeko Itzulpen Zuzendaritza Nagusiak (DGT) Europako Itzulpen Masterren Sarea (EMT) jarri du martxan. Proiektu hau 2009an hasi zen, eta bere helburua da Europar Batasuneko graduatu ondoko itzulpengintzarako prestakuntzako programarik
|
onenak
kalitate estandar komunetan biltzea. Gaur egun, Europako 16 estatuetako 34 unibertsitate masterrek osatzen dute Sarea; horien artean, gure herrialdeko goi mailako hezkuntza erakundeen hiru programa.
|
2011
|
|
Informatzea eta aurrekontuak alderatzea da erarik
|
onena
kalitate prezioetan ongi asmatzeko.
|
2012
|
|
Hau da, sareak beste zerbaitetarako balio behar du asteburuko argazkiak esekitzeko. Alde horretatik, korritua orain arteko liburu ezezaguna izan daiteke, ardo berri bat ardandegi txikia, gurtza bideojokoa, arropa marka
|
ona
kalitate prezio erlazioa, oporretarako edo beste edozertarako toki bat. beste produktu bat.
|
2014
|
|
Kalitate altuko kontsumo baxuko lanparetan erreprodukzio kromatikoaren balio egokiak lortzeko hiru edo bost bandako substantzia fluoreszenteak erabiltzen dira. Horiek, koloreen tenperaturaren arabera, goritasun lanparen edo lanpara fluoreszente
|
onenen
kalitatera asko hurbiltzen dira. Iraupen luzeko argiztapena behar duten, baina gutxi erabiltzen diren, espazioetarako (lokal teknikoak edo pasilloak, adibidez) kontsumo baxuko edo LED bidezko argiztapen sistemak erabiltzea egokia da.
|
2022
|
|
" Eguraldi
|
onak
kalitatea eragin zuen ‘Santa Kruz’ pastoralaren bigarren agerraldian"
|
|
" Eguraldi
|
onak
kalitatea eragin zuen ‘Santa Kruz’ pastoralaren bigarren agerraldian", Kultura,.............................. 26 or.
|
2023
|
|
Nolanahi ere, haragi horrek hain zapore bereizgarria du, marinatzea komeni baita, jatorrizko gustuaren zati bat galdu eta ardoaren, belar aromatikoen eta erabiltzen ditugun gozagarrien zapore eta usainarekin ñabardura dadin. Esan daiteke ehiza larriko haragia izozteko, desizozteko eta marinatzeko modurik
|
onena
kalitatezko ardo beltza, laranja zukuak, ezkai adartxoak, erramu hostopila, tipula eta azenario zatiak direla. Egun batez (hozkailuan) horrela utzi ondoren, haragi leunagoa eta aromatizatuagoa lortuko dugu.
|
|
⏩ Kalitatezko pelletak lortzea.
|
Onenak
kalitate ziurtagiriak dituztenak dira, hala nola ENplus. Pellet on batek pieza bakarrekoa izan behar du eta kolore uniformea.
|