2001
|
|
Ikasgelek, haurrek jolaserako erabiliko dituzten lekuek, komunek eta, azken batean, haurrek egunean zehar bisitatuko dituzten lekuek egoera
|
onean
egon behar dute.
|
|
Saltokian hozkailuetan aurkituko dugu. Ontziak egoera
|
onean
egon behar du, deformaziorik eta kolperik gabe. Etiketa eta iraungitze data edo kontsumo data lehenetsiak jarri behar ditugu.
|
2002
|
|
Jakin beharreko gutxienekoa Mantentze edo konponketa lanei ekiten zaienean, kableen egoerari erreparatu behar zaio. Korronte elektrikoa haietatik igarotzen da eta, beraz, egoera
|
onean
egon behar dute. Kable zuritu batek eta beste batekin kontaktuan dagoenak txinpartak eta zirkuitulaburrak eragin ditzake, eta horiek instalazioa kaltetu dezakete.
|
2003
|
|
Lehenik, hondoa egiteko ontzi egokia bilatuko dugu, prestatu nahi dugun hondo kantitatearen eta bertan sartu nahi ditugun elikagaien araberakoa. Ondoren, garbi eta egoera
|
onean
egon behar duen elementu nagusia sartuko dugu, ontzeko elementuekin batera, zatituta eta garbi. Hondoak egiteko, barazkiak zati handitan mozten dira, ez desegiteko.
|
|
10 g legamia, 200 g zereal eta txahal gibelarentzat eta 300 g espinaka. Kantitate horiek handiegiak direnez, azido folikoa ahalik eta baldintzarik
|
onenetan
egon behar da, irenstea egokia izan dadin. Elikagaiak prozesatzean, edo prestatzean edo kontserbatzean, galera batzuk gertatzen dira.
|
|
Sukalde, berogailu eta berogailuen butano gasa elikatzeko gomek egoera
|
onean
egon behar dute beti, leherketak edo intoxikazioak eragin baititzakete ihesen bat izanez gero. Hori saihesteko, gomen iraungitze data eta horien deformazioak edo higadurak berrikusi behar dira.
|
2004
|
|
Ontziak, era berean, egoera
|
onean
egon behar du, jela edo izotzik gabe.
|
|
Horretarako, gubiak, trintxak eta bestelako tresna bereziak erabiltzen dira tailatu, ebaki eta jaisteko. Tresna horiek kalitatezkoak izan behar dute eta egoera
|
onean
egon behar dute beti. Bizarrak, oxidoa edo ebakidura melatua dituen gubia edo trintxa batek, edozein lan ez ezik, istripu bat ere eragin dezake.
|
|
Bizarrak, oxidoa edo ebakidura melatua dituen gubia edo trintxa batek, edozein lan ez ezik, istripu bat ere eragin dezake. Tresna horiek kalitatezkoak izan behar dute eta egoera
|
onean
egon behar dute beti. Horrelako erreminten ezaugarriek eta erabilerek zorroztuta egon behar dute beti.
|
2005
|
|
korneak egoera on
|
onean
egon behar du, lesiorik nozitzeke, kornea ehunak ohiko lodiera duela;
|
|
Komeni da, halaber, hozkailuko atearen estankotasuna egiaztatzea. Horretarako, gomaren junturak egoera
|
onean
egon behar du. Beste aparatu batzuek ez bezala, hozkailuaren ezaugarriak dauden lekuaren araberakoak dira.
|
2006
|
|
Ahal den guztietan, komeni da proba osagarri hauetako batekin egitea, zorroztua eta egoera onean. Barautsak zorroztua eta egoera
|
onean
egon behar du Sabaiaren izaera eta erresistentzia jakiteko adierazle nagusiak zulaketa egiten den bitartean askatzen den hautsaren kolorea eta barautsak aurrera egiteko duen abiadura dira. Etxe zaharrak Zuloaren lehen zentimetroan zulagailua erraz hondoratzen bada eta, bat batean, hutsarekin jotzen duela ematen badu, zulaketa bi haberen artean egin da, eta litekeena da armazoia pasatzea.
|
2008
|
|
Seguru gidatzeko, lau gurpilak egoera
|
onean
egon behar dute, klimaren, gidatze motaren eta ibilgailuaren ezaugarrien arabera.
|
2010
|
|
Haur tresnen segurtasunari buruzko araudiak esaten du torlojuek egoera
|
onean
egon behar dutela, babestuak edo biribilduak, eta zatiren bat nabarmentzen bazaie, gehienez ere, 8 milimetro atera daitezkeela.
|
2011
|
|
: erabiltzaileek denbora pasatzeko jarduerak behar izaten dituzte, aldarte
|
onean
egoteko beharra dute, ariketa egin eta zentroan dauden kideekin harreman sozialak landu.
|
|
Debekatuta dago zurezko, kartoizko eta ontziak berrerabiltzea. Desinfektatzea Egitura elementuak, hala nola lurzorua, hormak, sabaiak, olanak eta olanak, baita beira arasak, hozkailuak, balantzak, ebakitzeko makinak eta tresnak ere, material lisokoak, erresistenteak, ez xurgatzaileak izan behar dute, eta egoera
|
onean
egon behar dute zeregin horiek errazteko. Garbiketa eta desinfekzioa beharrezkoa den guztietan eginen da, eguneroko jarduera baino lehen eta ondoren, baina inoiz ez elikagaiak daudenean.
|
2012
|
|
Hori dela eta, amagaiak osasun egoera
|
onean
egon behar du, erditzeak ezin du izan ez goiztiarra ez berantiarra ere, eta etxeak osasun etxeren batetik gertu egon behar du, edozein gorabehera sortuta ere, azkar iristeko hara.
|
2013
|
|
aholku orokorrak Almibarretan murgiltzeko eta kontserbatzeko, oinarrizko printzipio batzuk hartuko ditugu kontuan: Frutak egoera
|
onean
egon behar du, kolperik gabe eta helduegi. Ahal izanez gero, hobe da heldutasun ukitua falta izatea, azukre beroarekin eta gero beroarekin esterilizatuta.
|
|
Beste zerbitzu batzuk: Komunek egoera
|
onean
egon behar dute, eta edukiera egokia izan behar dute. Publizitatean iragarriz gero, lokalak arropazaindegi zerbitzua eduki behar du, berokiak galtzea edo hondatzea saihesteko.
|
2014
|
|
Ontziek egoera
|
onean
egon behar dute.
|
|
Mikroorganismo horiek janariaren konposizioa aldatzen dute eta txakurra intoxikatu dezakete. Lan poltsak txakur pentsu lehorra egoera
|
onean
egon behar dute, eta ez dute hautsirik izan behar. elikagaiaren propietateak galtzea.
|
|
Kontsumitzaile/ bezeroa zenbait alderditan finka daiteke gutxieneko segurtasun irizpideak betetzen diren egiaztatzeko: Establezimenduaren instalazio eta zerbitzuek egoera
|
onean
egon behar dute. Lurzoruek garbi egon behar dute, zikinkeria hondarrik, paperik, isuririk, koiperik edo hondakinik gabe.
|
|
Langileek, bai sukaldariek bai zerbitzariek, higiene egokia eduki behar dute, elikagaiak manipulatzeaz arduratzen baita. Baxera eta mahai tresnak higiene egoera
|
onean
egon behar dira. Prestatutako elikagaiek oraindik egosita ez daudenetatik bereizita egon behar dute.
|
2016
|
|
Hona hemen jatetxeko ostalaritza lokalaren osasun egoeraren berri ematen lagunduko duten zenbait alderdi: Instalazioek egoera
|
onean
egon behar dute eta lurzoruek garbi egon behar dute, zikinkeria hondarrik, paperik, isuririk, koiperik edo hondakinik gabe. Langileek, bai sukaldariek bai zerbitzariek, higiene egokia izan behar dute, elikagaiak manipulatzen baititu.
|
2021
|
|
gauez frutak loditu egiten du, eta, tarteka jan behar bada, postre fermentaz hartzen badugu, baraurik dagoen limoi zukuak dena sendatzen badu…”, dio nutrizioan adituak. Erosi beti egoera onean dauden elikagaiak Pasadizoak eta faltsukeriak alde batera utzita, gure hozkailura iristen diren elikagaiek egoera
|
onean
egon behar dute ezusteko desatseginik ez izateko. Horregatik, fruta eta barazkiek osorik egon behar dute, kolperik gabe eta, jakina, intsekturik gabe.
|
2022
|
|
Bizitzako etapa bakoitzerako gomendatutako ariketa fisikoak dira. Argitaratu berri den azterketa American Journal of Psychiatry gure osasun mentala babesteko behar den ariketa denbora ebaluatu zuen, eta ondorioztatu zuen sasoi
|
onean
egoteko behar den denbora baino askoz gutxiago dela. 11 urtez 33.908 heldu osasuntsuren jarraipenean, astean ordubete aire zabalean jarduera fisikoa eginez (kanpoan gaudenean serotonina gehiago jariatzen da), etorkizuneko depresioaren aurkako babes efektua nabaritzen zen.
|
|
— Betaurrekoak eta maskara jartzea Ez da ahaztu behar segurtasun betaurrekoak eta hautsetik babesteko maskara erabiltzea, partikulak begietara eta mukosetara sar ez daitezen. hiru.com: Breen egoera ona ziurtatzea Fresek zorroztuak eta egoera
|
onean
egon behar dute. Kaltetutako fresak hautsi egin daitezke erabiltzen diren bitartean, eta, gaizki zorroztuta badaude, gainera, tresna erabiltzen duen pertsonak indar handiagoa behar du.
|
2023
|
|
Beste aholku batzuk: f52af944 Mahai tresnek garbi eta egoera
|
onean
egon behar dute. Egun horietan, urte osoan erabiltzen ez diren eta zikinak egon daitezkeen mahai tresnak atera ohi dira, edo, zilarraren edo alpearen kasuan bezala, zerrenda beltz horiek izan ditzakete.
|