2008
|
|
Batetik, lehengaien espezifikazioak eskatu eta gorde behar dira, produktuen, ontzien eta bilgarrien jatorria bermatzeko. Zehaztapen horietan zehazten dira kalitatea eta segurtasuna erabakitzeko garrantzitsutzat jotzen diren faktore guztiak, hala nola, ekoizpen instalazioen, elikagaiaren eta haren erabilgarritasunaren deskribapena; osagaien zerrenda; ontziratze mota, kopurua eta etiketatzea, berariazko araudiak, biltegiratzeko eta banatzeko baldintzak, erabiltzeko eta manipulatzeko jarraibideak,
|
horien
ezaugarri fisiko kimikoak eta mikrobiologikoak, eta laginketa planak, analisiak eta tolerantzia mugak. Laborategi homologatuek egindako analisien ziurtagiriak eta auditoriak ere kalitatearen bermea izanen dira.
|
2012
|
|
Datu pertsonalak dituzten dokumentuak biltegiratzeko gailu edo tresnek irekitzea oztopatzen duten mekanismoak izan behar dituzte. Gailu edo tresna
|
horien
ezaugarri fisikoen ondorioz neurri hori hartu ezin bada, fitxategiaren edo datuak tratatzearen arduradunak baimenik gabeko inork dokumentuak ez eskuratzeko neurriak hartuko ditu.
|
|
Irla horretako elementuen nukleoan ehunka protoi eta neutroi egonkorki batera egon litezke segundo, minutu edo egun batzuez. Elementu superastun
|
horien
ezaugarri fisikoek eta kimikoek muga berria ireki lezakete. Mugak gainditzeak beti darakar gizakion interesa, bestalde.
|
2014
|
|
zuntzek norabide edo kokapen nahiko homogeneoa izatea, kuantitatiboki edo kualitatiboki ugariak izatea, eta zuntzen arteko zubien erresistentzia eta oparotasuna. Gainera, garrantzitsua da jakitea ezen, nahiz eta zuntzen arteko zubietan eragina duten faktoreak
|
horien
ezaugarri fisiko eta kimikoen menpe dauden (batez ere, hemizelulosa eta lignina) eta, horrekin batera, landarean duten kokapenaren araberakoak diren (Atchison & McGovern, 1987), ondoren gauzatzen diren prozesuek (zuritzea, fintzea, hezetasunean prentsatzea, kalandratzea edo gehigarriak gehitzea, besteak beste) lortzen den paperaren ezaugarriei eragiten dietela (Jarman 1998)....
|
2016
|
|
6.Antzeko salgaiak dira, baldin eta: a) Edozein ekoizlek edozein herrialdetan ekoizten baditu, eta ia berdinak badira salgai
|
horien
ezaugarri fisikoak, kalitatea eta izen ona. b) Herrialde berean ekoizten badira, eta kontzeptu guztietan berdinak ez izan arren, ezaugarri eta osaera antzekoa badute. Horri esker, funtzio berberak bete dituzte, eta merkataritza alorrean trukagarriak izango dira. c) Herrialde berean ekoizten badira, eta berdinak badira alderdi guztietan, baita ezaugarri fisikoetan, kalitatean eta izen onean ere.
|
2017
|
|
Proiektu honen garapenak Gardiner Expressway bidepean eta Leslie Street penintsulan zehar eginiko zenbait soinu ibilaldi hartzen ditu, leku
|
horietako
ezaugarri fisiko eta akustikoak bilatu eta hartzearren. Soinu ibilaldiak, soinu ekologista kanadiarren artean aspaldi finkatutako tradizioa izanda, Shafer ek dioenez, gune konkretu bateko soinutzaren miaketa partitura bat bidelagun dugularik (Schafer, 1994).
|
2018
|
|
Kokaleku horien distribuzio geografikoa eta migrazioen nondik norakoak ere, hizkuntzaren aldaeren arabera deskribatzen dira, ia huts hutsean. Alegia, historikoki, ez dago ebidentzia biologikorik esateko giza-talde
|
horiek
ezaugarri fisiko bereziak zituztela; era berean, arkeologoek ez dute aurkitu inolako aztarnategi fisikorik. Gaur egungo Finlandia kultur anitza da, eta Burnhamek aipatzen ditu arrazaren eta hizkuntzaren arabera Finlandiarrak definitzeko dauden zailtasunak.
|
2019
|
|
Honen harira, Von Humboldtek Los vascos. Apuntes sobre un viaje por el País Vasco en primavera de 1801 (1975) lanean ere emakume
|
horien
ezaugarri fisikoetan arreta berezia jartzen du eta Artetaren arrantzalearen ezaugarriekin bat egiten du: " Aiurri indartsuaren itxura, zahartzarora arte gordetzen dituzten aurpegi fin eta landuak.
|
2022
|
|
fond (deglaçage), roux. Elikagaiak (arrain, haragi, berdurak) luze egosiz eginiko salda da, dela bere horretan, dela murriztu eta lodituta, saltsa, krema, zopa eta antzekoak osatzeko, bestelakoak bustitzeko eta
|
horien
ezaugarri fisikoak hobetzeko helburuz. suk Jaki osatuago bat izango den zerbaiten aurreko osagai edo fase modura egiten den oinarrizko salda edo saltsa hau, arrainen edo bestelako animalien (behi, txerri, hegaztien) atalekin ez ezik, berdura, lurringarri, espezia eta antzekoekin prestatzen da, 20 30 minutuan, eskuarki. Prestaera nolakoa den, funtsak eta betekizunak ere aldatuko dira:
|