2009
|
|
Ekoizpen prozesua zertan datzan edo etiketako informazioak zer adierazten duen jakiteak aukera ematen du puntu kritikoak aurkitzeko eta manipulatzeko modurik egokiena aukeratzeko. CONSUMER eroski k hainbat motatako arrautzei buruz egindako azterketan (ohikoak, landakoak, omega 3 eta lurrean hazitako oiloak), elikagai horien akats nagusietako batzuk eta
|
horietako
bakoitzaren ezaugarri espezifikoak nabarmentzen dira. Tamaina eta kategoria Erosi ondoren, arrautza hoztuak kontserbatzea gomendatzen da, bai sukaldaritza kolektiboan bai etxean.
|
2013
|
|
Hala, pertsona guztiak sartzearen alde hiriek duten ahalegina ez ezik, bidaia bat antolatzeko unean jomugak aukeratzea ere baloratzen da. Hurrengo artikuluak hiru hiri
|
horietako
bakoitzaren ezaugarriak eta pertsona desgaituek haietaz gozatzeko dituzten erraztasunak azpimarratzen ditu.
|
|
Ildo horretako hiru modelo aipatuenak Apple ko Ipad Air, Amazonen Kindle Fire HDX eta Nexus 10 tableta dira. Artikulu honek
|
horietako
bakoitzaren ezaugarri nagusiak aztertzen ditu.
|
2014
|
|
Harekin, beren istorio interaktiboak sor ditzakete, lego motako piezak elkartzean oinarrituta. Istorio
|
horietako
bakoitzak ezaugarri batzuk ematen dizkie bere bideo-jokoaren pertsonaiei. Problemak ebazteko unean haurrak garatzen laguntzen du, bere sormena indartzen du eta gaitasun kognitiboak hobetzen ditu.
|
2015
|
|
Batzuk hondatuko balira ordu gutxitan, giro tenperaturan mantentzen badira, beste batzuek gauza bera egingo lukete hozte kondizioetan. Garrantzitsua da, beraz,
|
horietako
bakoitzaren ezaugarri eta behar espezifikoak zein diren jakitea, kontserbazio baldintzarik onenak emateko. Tomateak.
|
|
Eta, gainera, nomina aurkeztu da, baita banku historial akatsik gabea ere. Aukera onena egiten laguntzeko, gaur egun erabilgarri dauden kreditu handiak eta
|
horietako
bakoitzaren ezaugarriak jasotzen ditu artikulu honek.
|
2016
|
|
|
Horietako
bakoitzak ezaugarri erantsi jakinak ematen dizkio esne hartzituari, eta, ondorioz, batzuk suspergarriak izaten dira, besteak lasaigarriak, larruazalarentzako onuragarriak...
|
2017
|
|
Sarkoidosia. Gaixotasun
|
horietako
bakoitzak ezaugarri bereizgarriak ditu, diagnostikoa hobetzen laguntzen dutenak. Garrantzitsua da prebalentzia handiko beste gaixotasun batzuen sintomak bereiztea, hala nola biriketako gaixotasun buxatzaile kronikoa (BGBK), asma edo bronkitisa, diagnostiko goiztiarra zailtzen baitute.
|
|
Arriskua ez dago substantzia horien presentzia soilean, baizik eta faktore ugariren arabera aldatzen da: dosiak,
|
horietako
bakoitzaren ezaugarriak, iraupena, esposizio modua edo beste substantzia kimiko batzuekiko interakzioa. Helburu nagusia ahalik eta maila baxuena mantentzea da.
|
2019
|
|
Baina, oro har, lehen aukera bezala dago ohiko materialen ordez beste batzuk erabiltzea, hala nola plastiko biodegradagarriak, konpostagarriak edo bioplastikoak. Ondoren, material
|
horietako
bakoitzaren ezaugarri nagusiak definitu eta bioplastikoetan sakonduko dugu. Gainera, zure erosketetan arreta jar dezakezun eta ingurumen inpaktu txikiagoa bermatzen duten etiketei buruzko datu gehiago emango dizkizugu.
|
2020
|
|
jakin beharrekoa Aperitibo hau patatekin, olioarekin eta gatzarekin egiten da. Osagai
|
horietako
bakoitzaren ezaugarriek zehazten dituzte azken produktuaren ezaugarriak. Jakina, garrantzitsuena patata da.
|
2021
|
|
Maskara autoiragazleak ere (FFP1, FFP2 eta FFP3), baina saiakuntzak desberdinak dira. Hurrengo lerroetan, tapoi
|
horietako
bakoitzaren ezaugarriak azalduko dizkizugu, pertsona egokiak izan daitezen: bakterio iragazketaren eraginkortasuna, arnasteko gaitasuna edo partikulak iragazteko eraginkortasuna (EF) eta horiek kontrolatzen dituzten araudiak.
|
2022
|
|
Espainiako ozpin mota guztietatik, ardo ozpina da gehien kontsumitzen dena; Asian, berriz, arroz ozpina edo AEBetakoa da gehien eskatzen den ozpina, hainbat zerealen bidez ozpina kontsumitzen baita. Hona hemen
|
horietako
bakoitzaren ezaugarriak eta propietateak: Ardo ozpina Espainian gehien erabiltzen den ozpina ez ezik, inguruko herrialdeetan ere erabiltzen da, hala nola Portugalen, Frantzian eta Italian.
|
2023
|
|
gehienetan akalorikoak dira edo kaloria gutxi ematen dituzte, ez dira kariogenikoak eta ez dute odoleko glukosa areagotzen. Baina kontuan izan behar dugu, halaber, konposatu desberdinak direla eta
|
horietako
bakoitzak ezaugarri bereziak dituela. Eskuarki, bi taldetan sailkatzen dira:
|