2001
|
|
Bigarren blokeak, “Egunez egun” izenekoak, oinarrizko elikagai nagusiei (esnekiak, frutak eta barazkiak, perretxikoak, haragia, arraina eta itsaskiak, arrautzak, hestebeteak eta produktu kimikoak, zerealak, olioa, gozokiak eta opilak eta izozkiak) eta horien etiketei, arriskuei, kontserbazioari eta erosketa onari buruzko informazioa ematen du. Azkenik, hirugarren atalean gai
|
hauei buruzko
informazioa aurki daiteke: aurrez prestatutako platerak, kontserbak eta izoztuak, ura, alkoholik gabeko edariak, ardoa eta edari alkoholdunak, eta, azkenik, haurrentzako elikagaiak eta elikagai aberastuak.
|
2002
|
|
Zehazki, vademecum “online” ari esker, gai aktibo generikoak aurkitu daitezke printzipio aktiboaren, espezialitate izenaren, talde homogeneoaren, laborategiaren, merkaturatze dataren edo aurkezpenaren morfologiaren arabera. Sendagai bakoitzaren datu baseari dagokionez, honako
|
hauei buruzko
informazioa du: espezialitatearen kode nazionala, izen komertziala, printzipio aktiboa, unitateko dosia, eguneko dosi zehatza, talde homogeneoaren izena, oharrak, nahitaez adierazi beharreko eszipienteak, kolorea, forma farmazeutikoa, fitxa teknikoa, lotutako produktuak eta erreferentzia prezioa, baldin badago.
|
2004
|
|
Horrela, aparatuek, ikusteko moduan, zein kategoriatakoak diren, segurtasun oharrak eta Europako Erkidegoaren CE marka erakutsi behar dituzte, segurtasuna bermatzeko. Gainera, zentroko langileek alderdi
|
hauei buruzko
informazio argia eman behar diote erabiltzaileari: –Aparailuak ez dituzte erabili behar eguzkiak belztu gabe erretako pertsonek, intsolazioa dutenek, haurrek, azaleko minbizia dutenek edo minbizia izateko baldintzak dituztenek.
|
2005
|
|
Bidaia konbinatu baten antolatzailea behartuta dago bidaiaren eskaintza idatziz zehazten duen programa edo liburuxka bat ematera. Liburuxkan gutxienez gai
|
hauei buruzko
informazio argia eta zehatza jaso behar da: Norakoak, erabiliko diren garraiobideak, horien ezaugarriak eta zein klasetan bidaiatuko den.
|
|
Bigarren Hezkuntzako institutuetako orientazio zerbitzuetara bidaliko dira. Besteak beste, honako
|
hauei buruzko
informazio xehatua ematen du dokumentuak: Unibertsitatearen historia, irakaskuntza, ikerketa, instalazio eta zerbitzuak, karreren iraupena, kredituak, ikastoki kopurua eta ikasketak zein campusetan ematen diren.
|
|
Era berean, leku batzuetan lurra 3Dn dago, mendiak eta haranak hobeto ikusteko. Programak bilaketa integratzen du Googleren lokala, satelite irudiei
|
hauei buruzko
informazioa lotzeko: arlo bateko negozioak edo bere oinarriko establezimendu bat aurkitzeko datuak.
|
2006
|
|
Iragarritako zerbitzuren bat ematen ez bada, kontratuan zehaztuta ez dagoenean ere eska daiteke. –Agentziak nahitaez eduki behar ditu programak edo liburuxkak, honako
|
hauei buruzko
informazio argi eta zehatzarekin: garraiobideak, bidaiaren datak, hotelak, janariak, baldintza administratiboak (bisatuak eta osasun formalitateak) eta bidaiaren prezioa.
|
2008
|
|
Hori dela eta, eta kontsumitzaileari informazio eguneratua eskaintzeko, Osasun eta Kontsumo Ministerioak SINAC delakoa garatu du. Horren bidez, Internet bidez, gai
|
hauei buruzko
informazioa eskura daiteke: gure hiriaren hornidura eremuaren izena uraren jatorria aplikatutako arazketa tratamendua uraren kalitatea banaketa sareko kontsumo uraren azken analisiak aztertutako ur laginaren kalifikazioa analisiari buruzko beste informazio batzuk SINACen helburuak hauek dira:
|
|
gomendagarria da webhosting.info bezalako orriak erabiltzea, non estatistika eta datu eguneratuak eskaintzen diren munduko “hosting” enpresa nagusiak. Orrialde
|
hauek
informazioa kontrol tresnekin osatzen dute zerbitzu horien estatistikoa. Horrela, konpainia fidagarrienen zerrenda.
|
2009
|
|
Gai horri buruzko 162 artikulu garrantzitsu identifikatu ziren, azken 50 urteetan egindakoak, baina 55ek bakarrik bete zituzten kalitate oneko baldintzak. Azterketek honako
|
hauei buruzko
informazioa eman behar zuten: produktuen ziurtagiri organikoko sistema, aztertutako animalien laborantza edo hazkuntza mota, nutrizio edukia, zehazteko erabilitako metodo analitikoak eta analisi estatistikoan erabilitako metodologia.
|
2010
|
|
Gai orokorrak Zirriborroa Zerga Agentziak bidaltzen duen laguntza zerbitzua da, baina berrikustea komeni da. Ariketa honetan, alderdi
|
hauei buruzko
informazioak hartu behar dira kontuan: ERE (enplegua erregulatzeko espedienteak):
|
2016
|
|
Nahitaez jarri beharreko mantenugai horiekin batean, nahi izanez gero beste
|
hauei buruzko
informazioa ere jar daiteke: gantz azido monosaturatugabeak eta polisaturatugabeak, polialkoholak, almidoia, zuntza, zenbait bitamina (A, D, E, K, C, B6 eta B12) eta zenbait mineral (tiamina, erriboflabina, niazina, azido folikoa, biotina, azido pantotenikoa, potasioa, kloruroa, kaltzioa, fosforoa, magnesioa, burdina, zinka, kobrea, magnesioa, fluoruroa, selenioa, kromoa, molibdenoa eta iodoa), kopuru aipagarrietan edukiz gero.
|