2009
|
|
Iparraldeko hiru jatetxe sailkatu dira
|
Euskal
Herriko Pintxo Txapelketaren finalerako
|
|
Joan den ostiralean, hilak 27, lehiatu ziren Baionako elkartetxean
|
Euskal
Herriko Pintxo Txapelketaren finalerako Iparraldeko ostalariak. Ekitaldian, Biarritzeko Chez Philippe ostatuko Philippe eta Anthony Lafargue eta Romain Pappon, Baionako Talaia tabernako Elton Biegalski eta Hendaiako Lieu Dit Vin tabernakoVivien Durand sukaldariak izan ziren garaile.
|
|
Irabazleen artean, Hendaiako Lieu Dit Vin tabernak jaso zuen bakailao pintxo onenaren saria eta ondorioz, bera izango da Norge sarietan lehian arituko den ospatuetariko bat.
|
Euskal
Herriko Pintxo Txapelketaren final handia, Donostiako San Sebastián Gastronomika ekitaldiaren baitan jokatuko da, Azaroaren 23 eta 24an. Bertan bilduko dira lurraldeka sailkatu diren ostalariak txapela lortzeko asmoz.
|
|
Bitoque de Albiak irabazi du
|
Euskal
Herriko Pintxo Txapelketa
|
|
Bilboko Bitoque de Albia tabernako Darren Williamson sukaldariak irabazi du Kursaal jauregian egin den
|
Euskal
Herriko Pintxo Txapelketa erreki zoparekin egindako Maxi bon isatsa pintxoarekin. Txapela, garaikurra eta diplomaz gain Darren Williamsonek 3.000 euroko jaso du.
|
|
Hondarribiko Ostalaritza Elkarteak liburu bat argitaratuko du
|
Euskal
Herriko Pintxo Txapelketaren laugarren ekitaldian parte hartu duten pintxo eta sukaldari guztiekin.
|
|
Kongresuak aurrera darrai gaur Japoniako sukaldaritza infinituak jardunaldiarekin eta
|
Euskal
Herriko Pintxo Txapelketaren finalarekin
|
|
|
Euskal
Herriko Pintxo TxapelketaGaur egingo da Euskal Herriko Pintxo Txapelketaren final handia. Atzo ezagutu ziren finalera igaroko diren sukaldarien izenak eta gaur jakingo da zein den guztien artean onena.
|
|
Euskal Herriko Pintxo TxapelketaGaur egingo da
|
Euskal
Herriko Pintxo Txapelketaren final handia. Atzo ezagutu ziren finalera igaroko diren sukaldarien izenak eta gaur jakingo da zein den guztien artean onena.
|
|
Aberasgarria iruditzen zait lan bakoitzaren azaleko kontuez gain barruak ezagutzeko aukera izatea. Demagun,
|
Euskal
Herriko pintxoen sona aintzat hartuta, jakin nahi dugula nola egiten diren harribitxi baliotsu txiki horiek gure tabernetan, nora jo dezakegun gozatua hartzera. Jarri kamera sorbaldaren gainean, egin gonbita pare bat laguni, hitz egin sukaldariekin, eta gozatu ardo batekin mokadu bat jan bitartean.
|
2011
|
|
Zazpi epaimahaikideek zalantzarik gabe aho batez izendatu dute txapeldun. Ez da sukaldariak
|
Euskal
Herriko Pintxo Txapelketa irabazten duen lehen aldia; orain hiru urte Porky, porky izeneko pintxoarekin irabazi zuen, Iruñeko Niza tabernan ari zela. 3.000 euroko diru saria, txapela eta Ramon Rotetak eginiko eskultura jaso ditu aurten.Bigarren sailkatu dira Iruñeko Chelsy tabernako Raul Fernandez eta Antonio Cristobal. Bacaladera saria ere eskuratu dute bakailaoarekin eginiko pintxo hoberena egiteagatik?, eta hirugarren lekuan Hondarribiko Goxodendako jabeak.
|
2016
|
|
Jarraikortasuna izatea kosta egiten bada ere, urtez urte txapelketetara aurkezten saiatzen gara; erreferente izaten jarraitu nahiak saiakera egitera bultzatzen baikaitu”. Berriki, urriaren 24tik 26ra jokatu zen
|
Euskal
Herriko Pintxo Txapelketan 2 saria eskuratu dute laranja erara prestatutako ahatearekin.Sushi faltsua OsagaiakBarrua betetzeko: 200 gr muskuilu. 2 piper berde.
|