2001
|
|
Azpimarra dezagun, nolanahi ere,
|
egoera
mikrobiologikoari dagokionez, legeak ez duela patea berariaz arautzen.
|
|
|
Egoera
mikrobiologikoa ez dago zuzen, baina horrek ez du eragin larririk kontsumitzailearen osasunean.
|
|
Sei pate horien
|
egoera
mikrobiologikoa zuzen zegoen, praktikan esteril baitzeuden denak.
|
|
Hozkailuan eduki behar delarik, beirazko txarroan saltzen den Goiburu laginak ere
|
egoera
mikrobiologiko onean zegoela erakutsi zuen.
|
|
Fabrikatzaile eta banatzaileek entsalada hauen
|
egoera
mikrobiologikoa arreta handiagoz zaindu behar dute, kontsumitu aurretik mikroorganismoak suntsi litzakeen tratamendurik ez baitzaie aplikatzen.
|
2003
|
|
Amaitzeko eta laborategiko saiakuntzez ari garela beti ere, zortzi laginen
|
egoera
mikrobiologikoa zuzena zela egiaztatu zen.
|
2004
|
|
Agian litzateke izokin keztatuaren industriak produktu horri eman dion bizitza komertziala egokia ote den auzitan jartzea ere: beharbada, iraungitze data aurreratzeak arrainaren
|
egoera
mikrobiologikoa hobetzearen mesedetarakoa izan liteke, toxikaziorik gertatzea nahi ez bada.
|
|
(5)
|
Egoera
mikrobiologikoa: kontserbazio aldetik, erdipurdi kalifikazioak balioak aerobioen baimendutako gehieneko kopuruak (hotz katea hastearen adierazle) gainditu direla esan nahi du; higienean erdipurdi kalifikazioak adierazten du enterobakterioen baimendutako gehieneko kopuruak gainditu direla.
|
2005
|
|
Elikagai hauen
|
egoera
mikrobiologikoak bikaina izan behar du, haurtxoak produktua dagoen bezala (frutak) edo pittin bat berotu ondoren (oilaskoa arrozarekin) kontsumituko du eta.
|
2006
|
|
|
Egoera
mikrobiologikoa:
|
|
Lagin guztiak
|
egoera
mikrobiologiko zuzenean daude eta Martikok izan ezik (ahate gibelaren partez antzara gibela saltzen baitu), produktuen fabrikazioan etiketan adierazten duten hegazti espeziea baliatzen dute.
|
2007
|
|
gaztei aplikatu behar zaien arautegiak aginduta,
|
egoera
mikrobiologikoa (ondu gabeko elikagaietan sekulako garrantzia duen alderdia izanik) azterturik, emaitza zuzenak erakutsi dituzte lagin guztiek.
|
2008
|
|
|
Egoera
mikrobiologikoa
|
|
|
Egoera
mikrobiologikoa
|
|
|
Egoera
mikrobiologikoa
|
|
|
Egoera
mikrobiologikoa
|
|
Higiene eta osasun alderdiak: mota honetako hiru hanburger aztertu ditugu, eta hiruretan hobetzeko modukoa izan da
|
egoera
mikrobiologikoa, baina onargarria hala ere.
|
|
Higiene eta osasun alderdiak: mota honetako hiru hanburger aztertu ditugu, eta bitan hobetzeko modukoa izan da
|
egoera
mikrobiologikoa, baina onargarria.
|
|
Higiene eta osasun alderdiak: mota honetako lau hanburger aztertu ditugu, eta hirutan hobetzeko modukoa izan da
|
egoera
mikrobiologikoa, baina onargarria.
|
|
Higiene eta osasun alderdiak: mota honetako bost hanburger aztertu ditugu, eta guztietan hobetzeko modukoa izan da
|
egoera
mikrobiologikoa, baina onargarria.
|
|
Higiene eta osasun alderdiak: mota honetako bost hanburger aztertu ditugu, eta guztietan hobetzeko modukoa izan da
|
egoera
mikrobiologikoa, baina onargarria.
|
|
Higiene eta osasun alderdiak: mota honetako lau hanburger aztertu ditugu, eta batean hobetzeko modukoa izan da
|
egoera
mikrobiologikoa, baina onargarria.
|
|
Higiene eta osasun alderdiak: mota honetako bost hanburger aztertu ditugu, eta horietako batek
|
egoera
mikrobiologiko desegokia izan du, arauz kanpokoa, nahiz eta ez izan arriskutsua kontsumitzaileentzat.
|
|
Higiene eta osasun alderdiak: mota honetako hiru hanburger aztertu ditugu, eta batean hobetzeko modukoa izan da
|
egoera
mikrobiologikoa, baina onargarria.
|
|
Higiene eta osasun alderdiak: mota honetako bost hanburger aztertu ditugu, eta horietako bik
|
egoera
mikrobiologiko desegokia izan dute, arauz kanpokoa, nahiz eta ez izan arriskutsua kontsumitzaileentzat.
|
|
Higiene eta osasun alderdiak: mota honetako bost hanburger aztertu ditugu, eta horietako batek
|
egoera
mikrobiologiko desegokia izan du, arauz kanpokoa, nahiz eta ez izan arriskutsua kontsumitzaileentzat
|
|
Higiene eta osasun alderdiak: mota honetako bost hanburger aztertu ditugu, eta bitan
|
egoera
mikrobiologikoa hobetzeko modukoa gertatu da, onargarria izan arren.
|
|
Higiene eta osasun alderdiak: mota honetako bost hanburger aztertu ditugu, eta horietako baten
|
egoera
mikrobiologikoa hobetzeko modukoa gertatu da, onargarria izan arren.
|
|
Orain, AEBetako bi ikertzailek sentsore berri bat aurkeztu dute haragi industrian aplikatzeko ontzietarako. Sentsore horrek produktuaren
|
egoera
mikrobiologikoaren berri ematen die kontsumitzaileei.
|
2009
|
|
|
Egoera
mikrobiologiko
|
|
|
Egoera
mikrobiologikoa
|
|
|
Egoera
mikrobiologikoa:
|
|
|
Egoera
mikrobiologikoa egokia izan zen Evax, Ausonia eta O.B ren kasuan eta hobetzeko modukoa Silvercare etxekoan.
|