2001
|
|
Oskola hautsi ondoren, gorringoaren eta arrautza zuringoaren posizioak adieraziko du produktua freskoa den. Arrautza fresko
|
baten
gorringoa dentsoa da, ongi zentratua zuringoan eta konkortua, eta frijitzean edo galdarraztatzean trinko geratzen da. Denborak aurrera egin ahala, gorringo hori ez da hain globosoa geratzen, eta alde batera mugitzen da.
|
2002
|
|
Gehitu txanpinoiak saltsa horri, egosketa zukuarekin batera. Katilu
|
batean
gorringoa esne gain likidoarekin irabiatu eta saltsa pixka bat gehitu; ondo irabiatu. Sutatik kanpo, nahasketa hori saltsan sartu eta energiaz irabiatu.
|
2006
|
|
Zenbat eta xantofiloagoak (pigmentu laranjatuak) izan pentsua edo animaliari dagokion alea, orduan eta laranjatuago aterako da gorringoa. Adibidez, arto horiz eta alpapaz egindako dieta
|
batek
gorringo arrautza ilunagoak sortzen ditu gari edo garagar arrautzak baino. Arrautzen gorringoak koloreztatzeko trikimailu bat erruleen dietari margaritak (loreak) gehitzea izaten da maiz.
|
2012
|
|
Horretarako, sinboloa ezkerretik eskuinera arrastatzen da barra horizontalaren gainean, pantailaren behealdean. Desplazamendua ukipenezkoa da, hau da, hatz
|
baten
gorringoa bermatuta eta labainkorra, lapantailaren gainean. iPhone a kutxatik atera ondoren, goiko aldeko botoia sakatuz piztu behar da terminala.
|
2013
|
|
Gorringoaren eta arrautzaren zuringoaren posizioak produktua fresko dagoen ala ez adierazten du. Arrautza fresko
|
baten
gorringoa dentsoa da, ongi zentratua, eta pixka bat sabelduta. Frijitzen edo eskalatzen denean, trinkotu egiten da.
|
2015
|
|
Kontuz ibili behar da purpurina txikiekin, oso toxikoa baita arnasten badute edo ahoan eramaten badute. Pazko arrautzak arrastoekin Oso ideia baliagarria da haurren laguntza jasotzeko eta emaitza politak lortzeko, adingabekoaren hatz
|
baten
gorringoan pintura jartzea eta gero hark bere arrastoa uztea arrautzaren gainazalean. Gero, bere gurasoek errotuladore batekin osa dezakete obra, hatz marka aurpegi edo txerritxo bihurtuz, blog logikotik ateratako argazkian ikusten den bezala, edo sormenak duen beste edozein irudi.
|
|
Arrautza fresko bat egostean, gorringoak erdiko zatia hartu behar du, trinkotuta geratzen da; alboetarantz desbideratzen bada, ez da freskoa. Arrautza fresko
|
baten
gorringoa dentsoa da, ongi zentratua, eta pixka bat sabelduta. Kodeek arrautzei buruz asko esaten dute Irudia:
|
2016
|
|
Bien bitartean, irabiagailuarekin nahasten dira gainerako osagaiak: 50 gramo irin, 50 gramo azukre, 100 mililitro esne, bi arrautza eta
|
bat
gorringo, bi koilarakada oliba olio, 30 gramo almendra hautsa eta legamia koilarakada bat, sagar konpotarekin nahastuko den krema bat osatu arte. Gurin pixka batekin igurtzi desmuntagarrietako moldea (24 zentimetro zabal), eta molde horretan, bota sagar krema irabiatutako osagai guztiekin.
|
2023
|
|
arrautza oso bat eta gorringo bat, ozpina (edo limoia), gatza eta 300 ml ekilore olio (edo oliba leun). Nola egiten den Maionesa egiteko, nahikoa da arrautza urtua eta beste arrautza
|
baten
gorringoa irabiagailu ontzi batean sartzea, ozpin edo limoi tanta batzuekin eta gatz apur batekin. Irabiatu eta, aldi berean, pixkanaka olioa gehitzen joango da, saltsa fina gera dadin.
|
|
RitaE Jogurt izozkia fruta azukredunekin f367 Baso erdi esne berotzen da ezti koilarakada pare batekin, eta, nahasketa disolbatu ondoren, hozten uzten da. f367 Aparteko ontzi batean, bi jogurt natural irabiatu arrautza
|
baten
gorringoarekin, eta aurreko nahasketa poliki poliki gehitu, homogeneoa izan arte. f367 Nahasketa plastikozko ontzi batera pasatzen da eta izoztu egiten da noizean behin, kristaldu ez dadin eta trinkotasuna hartu arte, bost orduz.
|