2008
|
|
Edozein enpresatan, lehenik eta behin, ondo ulertutako seriotasuna da, lanerako ezinbestekoak baitira eraginkortasuna, diziplina, zintzotasuna, etab. Umoreak ezin du horrelakorik ordezkatu. Beste guztiari txinparta
|
bat
gehitu diezaiokezu. Enpresa ez da zirkoa, ezta izan behar ere.
|
2009
|
|
Hala ere, batzuetan eragiketa hori ez da nahikoa nahi den trinkotasuna lortzeko. Kasu honetan, eta zaporeari edo fintzeari balio erantsia emateko, esne gaina bezalako gantz elementu
|
bat
gehitu dezakegu, eta, loditzen laguntzeaz gain, distira eta leuntasuna emango dio frantses sukaldaritzako platerari. Esne gain motaren arabera Merkatuan bi nata mota aurki ditzakegu:
|
|
Erabiltzaile batek non dagoen jakinarazten duenean, automatikoki jasotzen ditu han egon diren eta leku interesgarriak ezagutu dituzten beste lagun batzuen gomendio laburrak. Jatetxeak, kafetegiak, museoak edo tokiak hala eskatzen badizu, bisitatzeke dauden guneetako
|
bati
gehi diezaiokezu. Aldi berean, parranda bat egiten da, non kadausuarioa alkate birtual izan baitaiteke inguru horretan inork baino xingolarik lortzen ez badu.
|
2014
|
|
15 minutuko irakina eman, eta saltsa purez eta iragazki txinatar batez pasa. Tomate saltsa koilarakada pare
|
bat
gehitu dezakegu saltsa beltz horretan. Sartu txipiroiak eta utzi irakiten saltsa barruan.
|
2016
|
|
Zerbitzatu nahi dugunean, tipula salteatu fin batekin lagun dezakegu, eta, urraburua dagoen bezain laster, tipulak txucruta gehitu, sueztitu eta pixka bat gatzatu azken ukitua. Halaber, ontzi zuri
|
bat
gehitu dezakegu salteatzean. Prest dugu saltxitxak laguntzeko guarnizioa.
|
2017
|
|
Meloi entsalada, feta gazta eta antxoak ondu, baina zerbitzatzeko unean (ez lehenago). Fruitu lehor txigorturen
|
bat
gehitu dezakegu ukitu krokantea emateko, hala nola hurrak, almendrak edo intxaurrak. 3 Espezien meloia Irudia:
|
2018
|
|
Gorde zuku guztia eta mamia, eta nahastu dena ondo. Urrats horretan, ur pixka
|
bat
gehitu dezakezu, nahi duzun trinkotasuna lortu arte. Nahastu nahasketa kanela apur batekin, azkenburu dibertigarriagoa egiteko.
|
2020
|
|
Gainera, toniko bat erabiltzeko beharra azpimarratzen du, eta, ez badugu, etxean dugun edozein infusiorekin ordezka dezakegu. “Azala lehorra bada, kanela pixka
|
bat
gehitu diezaiokegu; normala edo mistoa bada, jengibrea; eta koipea bada, limoi baten zukua jengibre pixka batekin zauritu dugu”, dio. Azkenik, ez da ahaztu behar krema hidratatzailea ohi baino gehiagotan ematea, etxean lehortasun handiagoa izaten baita.
|
|
Ez dira beti fisikoki bereizitako kategoriak izan behar, konbinazioak ere sor ditzakegu: adibidez, dilista plater bat barazki askorekin eta arroz integral pixka batekin, edo konbinazio hori bera egin entsaladarekin, eta horri fruta pixka
|
bat
gehitu diezaiokegu. Ez ahaztu ura Janari plateraz hitz egiten denean, plater horrek edalontzi bat ere izan behar du.
|
2023
|
|
Zure belar gogokoenak erabil ditzakezu eta ohiko moduan infusioa egin, baina gero hoztu, edateko (ia izoztuta). Ukitu gozoa eman nahi badiezu, fruta xehatu pixka
|
bat
gehitu dezakezu, eta, zaporeaz gain, koloretsua eta freskoa emango die edari horiei. Te berdea fruitu gorri naturalekin Litro bat ur irakin ontzi batean, eta irakiten hasten denean, bota pare bat koilarakada te berde.
|
|
Jarri gatz puntuan eta eman su bero. Eta zoparako pasta gustuko baduzu, aingeru adatsaren edo estrelliten gisako fideo finen eskukada
|
bat
gehitu dezakezu.
|