2002
|
|
– Porrua. Tipula
|
baino
gozoagoa eta leunagoa da. – Txalota.
|
2004
|
|
Adituek aranondotik eta arbeletxekotik pluota lortzen dute,% 75 aranondoa eta% 25 arbeletxekoa. Barietatea kolore gorri argikoa da, barrualdea arrosa duena, eta zaporea aranak
|
baino
gozoagoa da, azal azpian hainbeste azidotasun ez duena.
|
2006
|
|
naturalean nahiz sukaldean erabiltzeko. Tomate konbekzionala
|
baino
gozoagoa Kolore gorri bizia du eta gereziaren antzeko itxura du. Horregatik, tomate mota horri ere izen hori ematen zaio.
|
2009
|
|
bertikalean lantzen da, eta sistema horrek aukera ematen du ekoizpen kostu txikiagoa duten baliabide guztiak aprobetxatzeko, Nekazaritzako Ikerketa Zerbitzuak (ARS, ingelesezko sigletan) ziurtatzen duenez. Beste barietatea (FlavrBurst), barietaterik ezagunenak
|
baino
gozoagoa, egokia da, adituen arabera, gehiegizko gustu gozoa onartzen ez dutenentzat. ISAFRUIT proiektua UPMko adituek argitaratutakoa bezalako ikerketak ISAFRUIT proiektu europarraren parte dira.
|
2012
|
|
Utzi irakiten poliki poliki, eta eman bueltak noizean behin azukrea begiztari itsats ez dadin. Denbora sagar motaren eta azukre kopuruaren araberakoa izango da, sagar batzuk besteak
|
baino
gozoagoak baitira. Dena gure gustuaren araberakoa da.
|
2017
|
|
Ogia gatz iturri ezkutua eta ohikoa izaten da dietan; izan ere, azken urteotan, gatz edukia gutxituz joan den arren, haur eta heldu askok sodio gainkarga handia izaten dute, eta, kontsumitzen bada, gatz edo gatz gutxiko barietateak hautatzea komeni da. Gosaritarako zerealak, gailetak, opilak, aurrez prestatutako pizzak (edo etxeko jakiak, gazta eta salamoitan «itotzen» badira), kétchupa edo maionesa gatz iturri handia dira, baina estilo horretako produktu askoren zaporea gazia
|
baino
gozoagoa dirudi. Bromatologiako adituen lanaren emaitza da, azukre, gantz eta gatzaren dosi zuzenak aurkitzeko gai dena, horrela, horrela diseinatutako produktuak irenstea oso zaporetsua baita.
|
|
Kalabaza Irudia: bogdanwankowicz Neguko kalabaza udakoa
|
baino
gozoagoa da, ur pixka bat gutxiago du eta azala lodiagoa du, eta horrek erraztu egiten du bere kontserbazioa. Zuntz iturri ona da eta beta karoteno eta bitamina ugari ditu.
|
2020
|
|
Jogurta gustuko baduzu eta zein aukeratu ez badakizu, artikulu hau interesgarria da: jakin ezazu zergatik ez duten balio argaltzeko jogurt gozatuek, eta zergatik den laktosarik gabeko jogurta gainerakoak
|
baino
gozoagoa.
|
2022
|
|
Platano arra, janaria prestatzeko bakarrik Musazeoen familia handiko (zuhaixka bat, ez zuhaitz bat) sailkapen zabal eta sinpleenetako bat da bananak honela banatzen dituena: jangarri gordinak (Musa cavendishii) eta banana arrak edo egosteko (Musika paradisiakoa), lehengusuak
|
baino
gozo gutxiago, gordinik jateko modukoak. Platano arra edo gisatzekoa da eskualde tropikal askoren elikaduraren oinarria.
|
2023
|
|
Ondo kontserbatzeko, hozkailuan eduki behar dira, bata bestearekin zapaldu gabe, eta, prestatzen direnean, ez dira gehiegi manipulatu behar eta ez dira berotu behar. Lizarrak naturalak
|
baino
gozoagoak dira, eta laranja edo limoi zukuarekin edo ozpin zorrotada baltsamiko batekin nahasita egoten dira, baita gatzarekin ere. Imagen:
|
|
Neguko kalabazak Neguko kalabazak udakoak
|
baino
gozoagoak dira, baina lehorragoak, ur gutxiago dute eta azala lodiagoa. Horri esker, luzaroago irauten dute.
|