2002
|
|
Gainera, horrela lortuko dugu oxidazioaren eraginez ez belztea. – Egosteari
|
hiru
koilarakada olio erantsiz, lekaleak askoz ere leunago geratuko dira. – Prestatutako esne hautsak zapore hobea izango du kontsumitu baino bi ordu lehenago hozten bada.
|
|
Berotu labea 200 ºC an. Zartagin batean
|
hiru
koilarakada olio berotu su ertainean. Txanpinoiak, tipulin freskoa eta baratxuria gehitu (brunoise eran), gainerako albahakarekin, oreganoarekin eta piperbeltzarekin batera.
|
2006
|
|
Jarri katilu batean ozpin eta gatz koilarakada bat, eta eragin. Gehitu bi edo
|
hiru
koilarakada olio on batekin, perrexil xehatua eta irabiatu sardexka batekin. Bota ongailua pizzaren gainean, labean sartu aurretik.
|
2009
|
|
kalabaza eta patata dadotan eta porruen zati zuria eraztunetan. Jarri
|
hiru
koilarakada olio kazola batean. Bero dagoenean, su ez oso bizian, tipula bota eta hiru minutuz erregosi, sueztitu arte.
|
2010
|
|
Garbitu, zuritu eta txikitu kalabaza, patata eta porruen zati zuria. Lapiko batean
|
hiru
koilarakada olio berotu su ez oso handian, tipula bota eta dena hiru minutuz sueztitu. Ondoren, patata gehitu eta egosi.
|
2011
|
|
Baina modu erraz bat dago horiek orekatzeko eta, bat nagusitzen bada, zuzentzeko. Saltsa hautseztatu eta ondoren olioa eta ozpina bota beharrean, komeni da ontzi batean
|
hiru
koilarakada olio, ozpin koilarakada bat eta gatz apur bat jartzea. Konbinazio perfektua Gatza, olioa eta ozpina modu egokian konbinatzeak eragina du azken saltsan Hiru osagai horiek sardexka batekin nahasten dira, nahasketa homogeneoa lortu arte.
|
2015
|
|
1 Txokolatezko tarta eta hur krema Osagai hauek jarri behar dira katiluan: lau koilarakada irin, lau azukre koilarakada, hiru koilarakada kakao hauts disolbagarri, hiru koilarakada esne, hiru koilarakada ur,
|
hiru
koilarakada olio, hiru koilarakada olio, arrautza irabiatua eta kakao krema igurzlea. Dena sardexkarekin nahastu, ore homogeneoa lortu arte.
|
|
1 Txokolatezko tarta eta hur krema Osagai hauek jarri behar dira katiluan: lau koilarakada irin, lau azukre koilarakada, hiru koilarakada kakao hauts disolbagarri, hiru koilarakada esne, hiru koilarakada ur, hiru koilarakada olio,
|
hiru
koilarakada olio, arrautza irabiatua eta kakao krema igurzlea. Dena sardexkarekin nahastu, ore homogeneoa lortu arte.
|
2017
|
|
Ez da beharrezkoa oso xehe ebaki behar izatea, gero birrindu egingo baitira. Ondoren,
|
hiru
koilarakada olio berotu kazola batean. Bero dagoenean, su ez oso fuertean, tipula erdia bota tiratan moztuta eta hiru minutuz sueztitu pixka bat gorritu dadin.
|
2019
|
|
Tomateei pipitak kendu, lauki txikitan moztu eta zartaginean salteatuko ditugu. Oliba olioa eta Jerezko ozpina bota(
|
hiru
koilarakada olio, ozpin koilarakada bat), zapore eta testura oneko ozpin olioa lortu arte. Gatz puntuan eta azukre puntuan jarri, eta sutik kanpo utzi, epeldu dadin.
|
2022
|
|
proportzioei jarraitzea. Ozpin olio perfektua egiteko, neurria
|
hiru
koilarakada olio, koilarakada bat ozpin eta gatz pitin bat da. Control de la manera de la manera de la medida.
|