2003
|
|
Horretarako, egunkari paperezko zerrendak erabiliko dira, eta papergintzako lanetarako bereziki egokia den edozein kola aplikatuz finkatuko dira. Prestatu horrela
|
hiru
geruza eta utzi lehortzen gutxienez 48 orduz. Papera kartoiari ondo itsatsita dagoenean eta kola erabat lehor dagoenean, leunki lixatuko da ale xeheko lixa paper batekin.
|
|
Geruza bat ematen duzun bakoitzean, utzi lehortzen eta askatu berriro. Horrela,
|
hiru
geruza eman arte. Ondoren, margotu nahi duzun koloreko tintarekin.
|
2005
|
|
Ilearen osagai nagusia keratina da eta
|
hiru
geruzetan dago egituratua: kutikula edo kanpo geruza gardena da.
|
2006
|
|
Egosi ondoren, labetik atera eta moldetik kendu, saretaren gainean jarriz, ahalik eta azkarren hoztu dadin. Bizkotxoa
|
hiru
geruzatan moztu, zerra labana baten laguntzaz. Moka krema prestatzeko, irabiatu gorringoak azukrearekin.
|
2007
|
|
Horren egiturak,
|
hiru
geruzakoak, indar multzoa arindu eta gehiegizko higadura saihesteko aukera ematen du.
|
2011
|
|
Txiste bat prozesatzeko, garunaren
|
hiru
geruzak esku hartzen dute.
|
|
Taiwango Zientzia eta Teknologia Unibertsitateko ikertzaileek, Chin huai Young irakaslearen zuzendaritzapean, eguzki energia sortzen duen leihorako kristal prototipo bat sortu dute, isolatzaile termiko ona izateaz gain, bere burua garbitzeaz gain. Eredu horrek
|
hiru
geruza ultrafina ditu, eta, Taiwango ekipoaren arabera, beroaren %90 blokeatzen du, eta ohiko geruzen %63 Leiho horiek sortzen duten elektrizitatea gailu elektroniko txikientzat aprobetxa liteke. Eguzki leihoen erronkak Prototipo horien bultzatzaileek hainbat erronka dituzte eguzki leihoak kontsumitzaileen artean orokortzeko:
|
2012
|
|
Txokolate estalduraz egindako zatitxo batzuekin eta forma desberdinekin solidotzen diren birigarriekin zerbitzatzen dugu labe paper batean, erraz askatzeko eta erabiltzeko. Adierazi dugun bezala ere gatzatu ditzakegu, baina kristalezko ontzi edo banakako ontzietan,
|
hiru
geruzak ikus daitezen eta oso ikusgarria gera dadin.
|
|
Amaitutakoan, irabiaki argiak gehitzen dira pixkanaka eta leuntasunez, multzo homogeneoa lortu arte. Bizkotxo horri esker, bizkotxo fin eta elastikoa egin daiteke, ijitoen besoetatik hasi eta pasteltxo biribilduetaraino edo
|
hiru
geruzako eta hainbat betegarritako pastel tipikoetaraino. Horretarako, nahasketa pastel mahuka batean sartzen da pita zabalarekin, eta, haren laguntzarekin, labe erretilu batean sartzen da sigi saga.
|
2013
|
|
Haragi xehatuzko frijitua prestatuko dugu tipula, baratxuria eta tomate saltsarekin, eta, azkenik, bolognesa lodia lortu. Bestalde, lasagna plakak egosten ditugu (aurrez egosita saltzen dituzte), eta haragiaren bi edo
|
hiru
geruza muntatzen ditugu saltsarekin, pasta plakekin txandakatuta. Geruza eta geruza artean, bexamel eta gazta pixka bat gehitu, eta gainazalean ere egiten dugu, multzo osoa gainerreta gera dadin.
|
2016
|
|
Etxean ez erretzeko, artilezko galtzerdiak, zapatila onak eta jertse lodia eta sofa zatietarako manta erabili behar dira. Kalera ateratzeko, tenperatura oso baxua bada, garrantzitsua da berokiak erabiltzea (bi edo
|
hiru
geruza), eskularruak, txanoa eta bufanda. Funtsezkoa da tenperatura aldaketa bortitzak zaintzea hotzeriak saihesteko eta, are gehiago, hotza jasateko arriskua duten pertsonek bihotzeko gertaera batzuk izan ditzaten, eta horiei eragin diezaieketen basokonstrikzioari eta basoespasmoa pairatzeari.
|
2023
|
|
Landare birigarroen edo kuxinen eskualdean daudenek, berriz, beroa xahutzen dute. Zakurraren azalaren geruzak Zakurraren azalak
|
hiru
geruza ditu: Kanpokoa edo epidermisa, keratinaz osatua.
|