Emaitzak: 7
2003 | ||
Piezen luzera 20 metro baino ez da. Lurzoru mota | hau beroa eta ukimenarekiko leuna da, baina lauzek baino erresistentzia txikiagoa du. Hondatzen bada, xafla osoa aldatu behar da. | |
2004 | ||
Hala ere, ez ahaztu kroketak frijitu egin behar direla kontsumitu ahal izateko, teknika bat kroketen eduki kaloriko eta koipetsuak eragingo dituen sukaldaritza nabarmen handitzen da. Hala ere, kroketa plater batez gozatu nahi baduzu, frijitzeko olioak ematen duen aparteko kaloria eduki hori, nabarmen murriztu, kroketak oliotan sartzen badira | hau bero dago, inguruan zarakar bat sor dadin olioa sartzea eragozten duten kroketak. Horiek ere uztea komeni da sukaldeko paper zati xurgatzaile batean frijituta daudenean, horrela, kroketen gainazalean geratzen den olio soberakina paperak xurga dezan. | |
2007 | ||
Aurten, ordea, tenperatura altuek eragin dute beherapenen hasiera. Negu | hau beroegia izan da urtarrilera arte, eta kontsumitzaileek azken unera arte atzeratu dituzte denboraldiko erosketak hotzarentzat. Zuzeneko ondorioa izan da merkatariek deskontu handiagoak aplikatu behar izan dituztela beren biltegietan generorik pila ez dadin. | |
Erabilera erabilgarria ere aurki daiteke erabiltzailea etxetik kanpo dagoenean eta ez du telebistarik. Adibidez, lana, oporrak, hondartzan… Oraingoz, harrera Espainian, programa | hau beroa izan da. Honen arabera: | |
2011 | ||
Beroarekin kozinatzeak arazoa arintzen du, baina produktuaren erdian gutxienez 70 ºC ko sakoneko kozinatzea ziurtatu behar da. Aholku | hau beroarekin egiten diren prestakin guztietara zabal daiteke, haien higienea bermatzeko. Hala ere, aurreko kasuan bezala, funtsezkoa da beste elikagai batzuekin gurutzatutako kutsadurarik ez izatea, bai hozkailuan kontserbatzean, ontzi hermetiko batean eta beheko erretiluetan, tanta jarioak saihesteko, bai gero manipulatu eta prestatzeko. | |
2014 | ||
Agarra da tekila egiteko erabiltzen den landarea. Aurreko zopetan ez bezala, errezeta | hau bero zerbitzatzen da, lehen plater gisa. Prestatzeko, laranja, azenarioak, tipula, eztia, oilasko salda, ura eta gatza behar dira. | |
2015 | ||
Ondoren, utzi 20 bat minutuz kazolan (estalita), zakilak saltsaren zaporean busti daitezen. Goxotasun begetariano | hau bero zerbitzatuko dugu. |
Emaitza gehiago eskuratzen...
Loading...
Aldaerak
hau | 7 (0,05) |
Lehen forma
hau | 7 (0,05) |
Argitaratzailea
Consumer | 7 (0,05) |
Konbinazioak (2 lema)
hau bero | 7 (0,05) |
Konbinazioak (3 lema)
hau bero zerbitzatu | 2 (0,01) |
hau bero egin | 1 (0,01) |
hau bero egon | 1 (0,01) |
Urtea
Bilaketarako laguntza: adibideak
Oinarrizko galderak | |
---|---|
katu | "katu" lema duten agerpen guztiak bilatu |
!katuaren | "katuaren" formaren agerpenak bilatu |
katu* | "katu" hasiera duten lema guztiak bilatzen ditu |
!katu* | "katu" hasiera duten forma guztiak bilatzen ditu |
*ganatu | "ganatu" bukaera duten lema guztiak bilatzen ditu |
!*ganatu | "ganatu" bukaera duten forma guztiak bilatzen ditu |
katu + handi | "katu" eta "handi" lemak jarraian bilatu |
katu + !handia | "katu" lema eta "handia" forma jarraian bilatu |
Distantziak | |
katu +3 handi | "katu" eta "handi" lemak 3 elementuetako distantzian bilatu |
katu +2 !handia | "katu" lema eta "handia" forma 2 elementuetako distantzian bilatu |
katu +2 !handi* | "katu" lema eta "handi"z hasten diren formak 2 elementuetako distantzian bilatu |
Formen konbinazioa desberdinak | |
bero + handi | asko | "bero" lema eta jarraian "handi" edo "asko" lemak bilatu |
bero +2 !handi* | !asko* | "bero" lema eta jarraian "handi"z edo "asko"z hasten diren formak |
!bero + handi|asko|gutxi|txiki | "bero" forma eta jarraian "handi", "asko", "gutxi", "txiki" lemak |
Ezaugarri morfologikoekin | |
proba + m:adj | "proba" lema eta jarraian adjketibo bat |
proba +2 m:adj | "proba" lema eta bi hitzetako distantziak adjektibo bat adjketibo bat |
bero + handi|asko + m:adi | "bero" lema jarraian "handi" edo "asko" eta jarraian aditz bat |
proba + m:izearr-erg | "proba" lema eta ergatibo kasuan dagoen izen arrunta |
Ezaugarri morfologikoak
KATEGORIA
adb | adberbioa |
---|---|
adi | aditza |
adilok | aditz-lokuzioa |
adj | adjektiboa |
det | determinatzailea |
ior | izenordaina |
izearr | izen arrunta |
izepib | pertsona-izena |
izelib | leku-izena |
izeizb | erakunde-izena |
lbt | laburtzapena |
lotjnt | juntagailua |
lotlok | lokailua |
esr | esaera |
esk | esklamazioa |
prt | partikula |
ono | onomatopeia |
tit | titulua |
KASUA
abs | absolutiboa |
---|---|
abl | ablatiboa |
ala | adlatiboa |
ban | banatzailea |
dat | datiboa |
des | destinatiboa |
erg | ergatiboa |
abz | hurbiltze-adlatiboa |
ine | inesiboa |
ins | instrumentala |
gel | leku-genitiboa |
mot | motibatiboa |
abu | muga-adlatiboa |
par | partitiboa |
psp | postposizioa |
pro | prolatiboa |
soz | soziatiboa |
MUGATASUNA/NUMEROA
mg | mugagabea |
---|---|
ms | mugatu singularra |
mp | mugatu plurala |
mph | mugatu plural hurbila |
ADITZ MOTA
da | da |
---|---|
du | du |
dio | dio |
zaio | zaio |
da-du | da-du |
du-zaio | du-zaio |
dio-zaio | dio-zaio |
da-zaio | da-zaio |
du-dio | du-dio |
da-zaio-du | da-zaio-du |
da-zaio-du-dio | da-zaio-du-dio |