2002
|
|
Baldintzak behar ditugu politikaren atzealdean gogoetatzeko, prentsaren bidez hitz egin ordez alderdi artean hitz egin litzateke. Elkarrizketan aurrera
|
egiteko
sukaldeko lan asko egin behar dugu. Gero, badaude adituak galdera eta termino egokiena aurkitzeko
|
2011
|
|
Zazpiak pasata zeuden Ane butakatik altxatu eta afaria
|
egiteko
sukaldean sartu zenean.
|
2016
|
|
Sociedad Española de Fabricadores Izoztos (ASEVEC) izeneko Espainiako Landareen Fabrikatzaileen Elkarteak (ASEVEC) Interneteko gune bat du barazki izoztuen mundua sakon eta zehaztasunez ezagutzeko. Barazki izoztuen ekoizpen prozesua, barietateak jasotzen dituzten Espainiako eremuak, osasun aholkuak eta plater zoragarriak
|
egiteko
sukaldean tratamendu eta erabilera onena izan duten eremuak ikus daitezke.
|
|
Sociedad Española de Fabricadores Izoztos (ASEVEC) izeneko Espainiako Landareen Fabrikatzaileen Elkarteak (ASEVEC) Interneteko gune bat du barazki izoztuen mundua sakon eta zehaztasunez ezagutzeko. Barazki izoztuen ekoizpen prozesua, barietateak jasotzen dituzten Espainiako eremuak, osasun aholkuak eta plater zoragarriak
|
egiteko
sukaldean tratamendu eta erabilera onena izan duten eremuak ikus daitezke.
|
|
ASEVECen web atarian barazkiak eguneroko dietan txertatzeko premiaz kontzientziatzeko, eta, hala, ondo eta zorrotz ezagutu daiteke berdura izoztuen mundua. Orri horretan, barazki izoztuak fabrikatzeko prozesua ikus daiteke, baita barietate ezberdinak jasotzen dituzten Espainiako eremuak ere, osasun aholkuak eta plater gozoak
|
egiteko
sukaldean tratamendu eta erabilera onena.
|
2017
|
|
Sociedad Española de Fabricadores Izoztos (ASEVEC) izeneko Espainiako Landareen Fabrikatzaileen Elkarteak (ASEVEC) Interneteko gune bat du barazki izoztuen mundua sakon eta zehaztasunez ezagutzeko. Bere web orrian, barazki izoztuak fabrikatzeko prozesua ikus daiteke, baita barietate ezberdinak jasotzen dituzten Espainiako eremuak ere, osasun aholkuak eta plater gozoak
|
egiteko
sukaldean tratamendu eta erabilera onena ere.
|
|
Sociedad Española de Fabricadores Izoztos (ASEVEC) izeneko Espainiako Landareen Fabrikatzaileen Elkarteak, bizitza osasuntsua izateko ohitura gisa, barazkiak eguneroko elikaduran txertatzeko beharraz kontzientziatu nahi du, eta, horretarako, barazki izoztuen mundua sakon eta zehaztasunez ezagutzeko aukera ematen du. Orri honetan, barazki izoztuak fabrikatzeko prozesua ikus daiteke, baita barietate ezberdinak jasotzen dituzten Espainiako eremuak, osasun aholkuak eta plater gozoak
|
egiteko
sukaldean tratamendu eta erabilera onena ere.
|
|
Sociedad Española de Fabricadores Izoztos (ASEVEC) izeneko Espainiako Landareen Fabrikatzaileen Elkarteak (ASEVEC) Interneteko gune bat du barazki izoztuen mundua sakon eta zehaztasunez ezagutzeko. Web orrian, barazki izoztuak egiteko prozesua ikus daiteke, baita barietate ezberdinak jasotzen dituzten Espainiako eremuak ere, osasun aholkuak eta plater gozoak
|
egiteko
sukaldean tratamendu eta erabilera onena ere.
|
|
Sociedad Española de Fabricadores Izoztos (ASEVEC) izeneko Espainiako Landareen Fabrikatzaileen Elkarteak (ASEVEC) Interneteko gune bat du barazki izoztuen mundua sakon eta zehaztasunez ezagutzeko. Orri honetan, barazki izoztuak fabrikatzeko prozesua ikus daiteke, baita barietate ezberdinak jasotzen dituzten Espainiako eremuak, osasun aholkuak eta plater gozoak
|
egiteko
sukaldean tratamendu eta erabilera onena ere.
|
2018
|
|
Sociedad Española de Fabricadores Izoztos (ASEVEC) izeneko Espainiako Landareen Fabrikatzaileen Elkarteak (ASEVEC) Interneteko gune bat du barazki izoztuen mundua sakon eta zehaztasunez ezagutzeko. Orri honetan, barazki izoztuak fabrikatzeko prozesua ikus daiteke, baita barietate ezberdinak jasotzen dituzten Espainiako eremuak, osasun aholkuak eta plater gozoak
|
egiteko
sukaldean tratamendu eta erabilera onena ere.
|
|
Modus operandi honek adin, kultura edo bizitzeko moduaren arabera komunitate baten beharrak alda daitezkeela ulertzera garamatza. Denok batera otorduak
|
egiteko
sukalde bat, edo aisialdirako espazioak dira horrelako etxebizitza kooperatiboetan ohikoena.
|
2023
|
|
Rozina eta Brinovc en etxean ondo jaten zen, inoiz ez zen goseak irteten haien etxetik. Rozina ez zen batere narrasa, haren janaria gozoa zen, hura ezagutzen zutenak gustura irteten ziren etxe hartatik; izebekin ikasi zuen sukaldean; hasieran ez zuen oso gustuko, baina laster ohartu zen jendea zoriontsu
|
egiteko
sukaldean ondo jardutea zela onena; sabelak beterik hobeto egiten zuten lan, are gehiago ahalegintzen ziren. Adierazitako modu hartan egiten zuten uxuala, eta destilazioa nola hobetu pentsatzen zuten.
|