2002
|
|
Norbait lodi, gizen edo obeso dagoen zehaztea ahalbideratzen
|
duen
parametro objektiboa Gorputz Masaren Indizea (GMI) da.
|
2003
|
|
Hori dela eta, ikerketa ildoak birbideratu behar izan dira, ekoizpen sektorearen analisi errutinetan sartzeko aukera emango duten beste metodo sinpleagoak bilatzeko. Orain arte ezarri ahal izan denagatik, ahalik eta korrelaziorik onena
|
duen
parametrorik errazena da agerian uztea Bakteroides fragilisen kontrako fagoak daudela. Gaur egungo ohiko kontrol sistemek ez dute uzten moluskuetan eta itsaskietan birusik eta bakterio patogenorik dagoen detektatzen Teknika horren egokitasuna berresten bada eta, bereziki, modu sinple eta eraginkorrean gara badaiteke, APPCC sistemaren (puntu kritikoen analisiaren) errutinan sar litezkeen analisi eta kontrol parametroak, elikagai horien segurtasun maila handitzeko.
|
2004
|
|
Muga hori oso errealistatzat jotzen da, aparteko olio birjina gehienak 0, 3º eta 0, 8º arteko azidotasunarekin merkaturatzen baitira. Adituek diotenez, azidotasun maila parametro bat da, eta ez du zerikusirik ez zaporearekin, ez gustu biziagoekin; azido oleikoan adierazitako gantz azido askeen kopurua zehazten
|
duen
parametro kimiko bat besterik ez da, eta elaborazio prozesuarekin lotuta dago, fruituen egoeran, tratamenduan edo kontserbazioan anomaliak adieraz baititzake. Oliba dastatzaile birjina aditu batzuk, hala nola Ramón Pulgar López, poztu egiten dira, azkenean nahitaez aipatu behar baita azidotasun maila.
|
|
Gainera, konposizioa are gehiago aldatzen da kontsumitu aurreko biltegiratzean. Kolorea da kontsumitzaileak jakiak erosten dituenean gehien estimatzen
|
duen
parametroa. Aplikatutako erradiazio kantitatea zehazteko, aukeretako bat gomendatu da.
|
2008
|
|
Horregatik, elikagai galkorragoetan kontserbazio teknikak erabiltzen dira, hala nola lurruntzea, lehortzea edo liofilizazioa, haien bizitza erabilgarria luzatzeko. Mikroorganismo askoren hazkundearen hasiera edo amaiera adierazten
|
duen
parametroa da uraren jarduera. Patogeno gehienek 0,96tik gorako aw bat behar dute biderkatu ahal izateko.
|
|
batez besteko prezioa 357 eurokoa da hilean. Zerbitzu oinarrizkoenetatik luxuzko egoitzetara Unibertsitateko ikasleen egoitzetako kalitateaz hitz egiten
|
duen
parametroa eskaintzen dituen zerbitzuena da. 86 egoitza eta ikastetxe nagusietatik, %45ek baino ez zuten bainugela osoa geletan, hau da, konketa, dutxa eta komuneko komuna.
|
|
Haragitarako gehien erabiltzen diren produktuetako bat lau ordutik 5 °C ra bitartekoa da. Elikagai motak ere garrantzi handia du nahasketaren arrakasta zehazteko, eragin handiena
|
duen
parametroa proteinak izatea baita. Substratu onak dira zorizko egitura askoko proteinak, kaseina edo lisina eta glutamina hondakin askoko proteinak adibidez, soja eta garia.
|
2010
|
|
Baina ez da gomendagarria ezaugarri horrengatik bakarrik gidatzea, argazkigintza digitalaren aurrerapena lasterketak markatu du fabrikatzaileen neurrigabekeria, gailuak merkaturatzeko gero eta bereizmen megapixel gehiago. Erabiltzaileak kalitate orokorra markatzen
|
duen
parametrotzat identifikatu dute. argazki kamerarena.
|
2013
|
|
Hau da, hasiera batean, ugalkortasuna baxuagoa zen. Horren ondorioz, egun batez egunero eiakulatu ondoren, DNAren zatikatze indizea% 26 eta% 34 artean murriztu zen semena kaltetzen
|
duen
parametroetako bat. David Greening ikerketaren zuzendariak esan zuenez, «ziur dirudi haur bat eduki nahi duten bikoteek sexu harremanak izan behar lituzketela egunero, obulazio egunaren aurreko astean», esan zuen David Greeningek, Australiako Down IVF ugalkortasun zentroan.
|
|
Nola saldu ongi Burtsan Irudia: Lyfetimea Burtsan erostea ekintza erabakigarria da inbertitzaileen interesentzat, baina ez da hain garrantzitsua saltzeko unea, azken finean, eragiketa eraginkorra den ala ez zehazten
|
duen
parametroa, agindu honen aplikazioak sortzen dituen gainbalio edo elbarritasunekin. Hala, salmenta eragiketa on baten ondorioz, aurreztaileek ikusiko dute beren kontu korronteko zenbakiak handitu egingo direla.
|
2016
|
|
Azidotasuna oliotan dauden gantz azido askeen kopurua neurtzen
|
duen
parametroa da. Horrek esan nahi du olio birjinetan, azidotasun txikiagoetan, kalitate hobea dagoela.
|
|
Ez dira kategoria honetan sartzen disolbatzaileengatik edo beste prozesu batzuengatik lortzen direnak eta beste mota bateko olioekin nahasten direnak. Azidotasun maila da nahasmendu gehien sortzen
|
duen
parametroetako bat. Gantz azido askeen edukia du ezaugarri, eta horrek esan nahi du ez direla lipidiko konposatuen osagai.
|