2004
|
|
1/ 2 legamia. Limoi
|
baten
birrindura. Gatz apur bat.
|
2012
|
|
nana photo 1 Zereal txakurrentzako gailetak Aukera osasungarri, sinple eta ekonomikoenetako bat da zerealez betetako galleten errezeta hau. 40 bat etxeko pasta lortzeko (kopurua galletaren tamainaren araberakoa izango da), bi katilu behar dira osoko irin (edo zuria, intolerantzia izanez gero), 100 gramo olo maluta (edo zahia), 50 gramo gurina, banilla estraktua eta limoi
|
baten
birrintzea. Alergiarik ez duten txakurren kasuan, intxaur zuritu batekin osatu daiteke errezeta.
|
2013
|
|
Limoi
|
baten
birrindura
|
|
osagaiak biltzea Etxeko madalena goxoak egin daitezke: hiru arrautza, 200 gramo gozogintzako irin, 200 gramo azukre, 200 mililitro olio (oliba suabe edo ekilore), 80 mililitro esne, legamia azal bat eta limoi
|
baten
birrindu. Kopuru horiek 12 eta 18 urte bitarteko madalenak izango dituzte.
|
|
CONSUMER EROSKI Gozo hori klasiko handietako bat da, aldaera ugari dituen masa frijitua, zitriko ukituak, anisa, ajonjolia, San Blas… Erroskillak prestatzeko, arrautza bat bota anis zorrotada txiki batekin edo beste edozein lurrin. Azukrea eta limoi edo laranja
|
baten
birrindu fina eransten zaizkio (kolorezko zatia bakarrik, zati zuria mingotsa baita). Ondoren, irina, olioa, legamia edo gas hautsak, errezetaren arabera, astiro gehitzen dira.
|
2014
|
|
Oilasko bularki mina, wokeko barazkiekin Errezeta honetarako, behar dira: oilasko paparra tiratan moztuta, bi koilarakada soja, bi koilarakada olio, baratxuri txiki bat, pipermin moztua xerratan moztua, pipermina tiratan moztuta, bi koilarakada olio, piper txiki bat, pipermin moztua tiratan moztuta, pipermina tiratan moztuta, azukre koilarakada bat eta limoi
|
baten
birrintzea. Lehenik, barazkiak garbitu, tipula eta azenarioa zuritu eta, ondoren, guztiak moztu (pipermina edo erroldako piperra ere bai) xerra meheetan.
|
|
40 pasta inguru lortzeko, bi katilu osoko irin (edo zuria, intolerantzia izanez gero) eta 100 gramo zereal maluta behar dira (gari edo zahi malutak erabil daitezke). Ore trinkoa osatzeko, 50 gramo gurin, banilla estraktu pixka bat eta limoi
|
baten
birrindu behar dira. Errezeta osatu daiteke, harburu eta alergiarik ez duten pertsonentzat, intxaur zurituak erabiliz.
|
2015
|
|
1 Zereal zerealen galletak Aukera erraza eta osasungarria da etxeko gaileten errezeta hau, zerealak dituzten txakurrentzat. Bi katilu integral behar dira (edo zuria, intolerantzia izanez gero), 100 gramo olo maluta (edo zahia), 50 gramo gurin, banilla estraktua eta limoi
|
baten
birrintzea. Kopuru horiekin 40 pasta inguru lortuko dira.
|
2016
|
|
Edan ahal izateko, urarekin bakarrik hidratatu behar da. Bol zabal batean, lau arrautza nahasten dira giro tenperaturan (ez dira atera hozkailutik atera berriak), 100 gramo azukre, 50 gramo esne hauts eta limoi
|
baten
birrindu azukre pixka batekin. Guztia irabiagailu elektrikoarekin batera egin behar da, hagaxkak dituen irabiagailu bikoitzarekin (eta ia hirukoiztu arte).
|