2001
|
|
Kalitate irizpideak erosketan, manipulazioan eta higienean: Saltokian, aldian behin berritzen den izotz txikituko gainazal inklinatu
|
baten gainean
egon behar du. Freskoa, elikagai galkorra da, tenperatura baxuetan kontserbatu behar dena, usteltzen eta egoera txarrean dagoen bakterio-hazkuntza saihesteko.
|
|
Normalean, freskoa saltzen da. Saltokian, aldian behin berritzen den izotz txikituko gainazal inklinatu
|
baten gainean
egon behar du. Elikagai galkorra da, tenperatura baxuetan kontserbatu behar dena, usteltzen eta egoera txarrean dagoen bakterio-hazkuntza saihesteko.
|
|
Kalitate irizpideak erosketan, manipulazioan eta higienean: Itsas aingira freskoa bada, saltokian izotz txikitua duen gainazal inklinatu
|
baten gainean
egon behar du, aldian-aldian berritzen dena. Itsas aingiraren kontserbazioa tenperatura baxuetan egin beharko da, usteltzea eta egoera txarra eragiten duen bakterio-hazkuntza saihesteko.
|
2004
|
|
Freskoa: Saltokian, aldian behin berritzen den izotz txikituko gainazal inklinatu
|
baten gainean
egon behar du.Tenperatura baxuetan gorde behar da, usteltzen duen bakterio-hazkuntza saihesteko. Arrandegian fresko dagoela jakingo dugu, baldin eta isatsetik hartzean hatzekin estutu eta irrist egiten badugu, baina azala askatzen ez bada.Egoera onean kontserbatzeko, etxera itzuli aurreko azken unean erostea da onena.
|
|
Erosketako eta manipulazioko kalitate-irizpideak eta higienea: Saltokian, gainazal inklinatu
|
baten gainean
egon behar du, aldian behin berritzen den izotz xehatua. Bajetan gorde behar da Usteltzen duen bakterio-hazkuntza saihesteko tenperaturak.
|
2005
|
|
Kalitate irizpideak erosketan, manipulazioan eta higienean: Saltokian, meroak izotz txikitua duen gainazal inklinatu
|
baten gainean
egon behar du, aldian-aldian berritzen dena. Tenperatura baxuetan gorde behar da, usteltzen eta egoera txarrean dagoen bakterio-hazkuntza saihesteko.
|
2010
|
|
Artikoko eremu horretako izotz-eremuak eta haien lodiera gutxieneko balio historikoetara iritsi dira erregistro meteorologikoak egin zirenetik. Kumeek ez dakite hil arte igerian, gainazal
|
baten gainean
egon behar dute edo, bestela, ito egiten dira. Aditu batzuek klima-aldaketaren ondorioekin lotzen duten arazo horrek ale ugari ekar ditzake aurten.
|
2011
|
|
Ekipo autonomoak bankada
|
baten gainean
egon behar du, irekiguneak dituen edozein paretatatik 150 zentimetrora edo edozein pareta itsutatik 50 zentimetro baino urrunago. Kanpoaldean, eta ekipotik hurbil, 21A-113B-ko eraginkortasuna duen su-itzalgailu bat instalatu behar da.
|
2016
|
|
Cáraberen arabera, «zentimetro karratu gutxi batzuetako laginetan presta daiteke laborategian, baina ezin da, oraingoz behintzat, arrazoizko eremuetan fabrikatu. Horrez gain, materialak, ezaugarriak kontuan hartuta, substratu jakin
|
baten gainean
egon behar du beti, eta, hortik, muga gehiago edo gutxiago dituzten beste batzuetara eraman daiteke». Irudia:
|