2001
|
|
Egoera onean kontserbatzeko, etxera itzuli aurreko azken unean erostea da onena.
|
Egunean
bertan edo biharamunean kontsumitu behar bada, hozkailuaren alderik hotzenean jarri behar da, aurretik erraiak kenduta eta garbi, edo bestela izozkailuan. Erosi eta 48 ordura hozkailuan gorde behar dugu, gainerako elikagaietatik isolatuta, usaina ez transmititzeko.
|
|
Arrandegian jakingo dugu freskoa dagoela haragia trinkoa bada, begiak distiratsuak badira eta hondoratuta ez badaude, eta itsas usaina ez bada oso nabarmena.Egoera onean kontserbatzeko, etxera itzuli aurreko azken unean erostea da onena.
|
Egunean
bertan edo biharamunean kontsumitu behar bada, hozkailuaren alderik hotzenean jarri, edo bestela izozkailuan. Erosi eta 48 ordura hozkailuan gorde behar dugu, gainerako elikagaietatik isolatuta, usaina ez transmititzeko.
|
2004
|
|
Arrandegian fresko dagoela jakingo dugu, baldin eta isatsetik hartzean hatzekin estutu eta irrist egiten badugu, baina azala askatzen ez bada.Egoera onean kontserbatzeko, etxera itzuli aurreko azken unean erostea da onena.
|
Egunean
bertan edo biharamunean kontsumitu behar bada, hozkailuaren alderik hotzenean jarri behar da, aurretik erraiak kenduta eta garbi. Hozte hori ezin da 48 ordutik gorakoa izan, eta gainerako elikagaietatik isolatuta egon behar du beti, usaina ez transmititzeko.
|
2005
|
|
Egoera ezin hobean kontserbatzeko onena etxera itzuli aurreko azken unean erostea da.
|
Egunean
bertan edo biharamunean kontsumitu behar bada, honela jarri: hozkailuaren alderik hotzenean edo, bestela izozkailuan.
|
|
Egoera onean kontserbatzeko, etxera itzuli aurreko azken unean erostea da onena.
|
Egunean
bertan edo biharamunean kontsumitu behar bada, hozkailuaren alderik hotzenean jarri behar da, aurretik erraiak kenduta eta garbi, edo bestela izozkailuan. Erosi eta 48 ordura hozkailuan ez edukitzea komeni da, eta gainerako elikagaietatik isolatzea, usaina ez transmititzeko.
|
|
Antxoa fresko dago haragia trinkoa bada, begiak distiratsuak ditu eta ez daude hondoratuta, eta itsas usaina mantentzen du ez oso nabarmena.
|
Egunean
bertan edo biharamunean kontsumitu behar bada, honela jarri: hozkailuaren alderik hotzenean, gehienez 48 ordu erosi eta gero; bestela, izozkailuan gorde behar da.
|
2015
|
|
|
Egunean
bertan edo aurreko egunean, pazienteak moztu egin behar ditu zangoetako biloak.
|
2022
|
|
Arraindegian jakiten da freskoa dagoen haragia trinkoa bada, zakatzak gorriak badira, begiak distiratsuak badira eta hondoratuta ez badaude, eta itsas usaina ez bada oso nabarmena.
|
Egunean
bertan edo biharamunean kontsumitu behar bada, hozkailuaren alderik hotzenean jarri behar da, aurrez erraiak kenduta eta garbi, edo bestela izozkailuan. Halibuta da haurrek lasaiago kontsumi dezaketen arrainetako bat, erraz bereizten den erdiko arantza besterik ez baitu.
|