2002
|
|
ordezko gurpila, behar den presioan, eta jartzeko tresnak.
|
Egoera
ezin hobean dauden argien sorta eta arriskua aurreikusteko bi gailu eramangarri (matxura triangeluak). Bidaia planifikatu eta prestatzea:
|
2005
|
|
itsastar ahula.
|
Egoera
ezin hobean kontserbatzeko onena etxera itzuli aurreko azken unean erostea da. Egunean bertan edo biharamunean kontsumitu behar bada, honela jarri:
|
|
|
Egoera
ezin hobean egon dadin, lurzoru hezea, emankorra eta drainatze egokia behar ditu.
|
|
Loreak zuriak edo horiak dira eta oinarri estu eta tubularra (hypanthium), hiru petalo (periantoa) eta koroa edo katilu izeneko erdiko apendizea dituzte ezaugarri.
|
Egoera
ezin hobean egon dadin, lurzoru hezea, emankorra eta drainatze onekoa behar du.
|
2008
|
|
Hala ere, egoera batzuetan debekatuta dago produktu horiek saltzea edo banatzea.
|
Egoera
ezin hobean ez dauden produktuak edo giza kontsumorako egokiak ez direnak. 12 °C tik gorako tenperatura duten lokaletan egindako produktuak.
|
2009
|
|
Prozesu hori ezaguna da dagoeneko, eta oso errendimendu altuarekin garatu da zelula inmobilizatuen biorerreaktoreetan (tenperatura kontrolatuan), “Lactobacillus”eko andui hautatuekin.
|
Egoera
ezin hobean, laktosa %100 inguruko laktiko bihurtzeko eraginkortasuna lortzen da, purutasun maila handiarekin.
|
2010
|
|
Langile autonomo gehienentzat ordenagailua ezinbesteko tresna da.
|
Egoera
ezin hobean mantentzeko eta, kalteren bat izanez gero, lana ez atzeratzeko, profesional horiek eta ETEek ekipo informatikoen konponketa, instalazioa eta mantentze lanak, datu galerak eta osagaien kalte fisikoak estaltzen dituzten polizak sina ditzakete. Erabiltzaile partikularren kasuan, ez dago berariazko asegururik, baina etxeko polizek, batzuetan, kalte batzuk konpontzen dituzte eta laguntza teknikoko zerbitzua dute.
|
|
Usain txarrik eta kalterik gabeko piezak Barazkiak eta frutak kutsatzeko arriskua gutxitzeko, zenbait arau bete behar dira erosten diren unetik beretik.
|
Egoera
ezin hobean, usain txarrik gabe edo hondatuta dauden elikagaiak erosi behar dira (ontzi hautsiak edo kolpeak dituzten piezak). Fruta eta barazkiak kontsumitu aurretik garbitu behar dira “Iraungitze” azkarreko elikagaiak direnez, gehienez ere bi eguneko epean irentsiko ez badira, hobe da ez erostea.
|
2012
|
|
Hygiene Matters Higienea sukaldean Elikagaiak manipulatzeko eta kontserbatzeko, sukaldaritzaren higienea da kontuan hartu beharreko lehen urratsa.
|
Egoera
ezin hobean egon behar da beti, eta intsektuak edo bestelako animaliak saihestu behar dira. Garbiketa produktuek ondo gorde eta elikagaietatik bereizita egon behar dute.
|
2013
|
|
Kontserbek bizitza baliagarri luzea dute.
|
Egoera
ezin hobean egon daitezen, toki fresko, lehor eta argitan gorde behar dira. Hobe da lata zaharrenak aurrean jartzea, lehenago kontsumitzeko, eta berriak atzerago uztea, balio bizitza luzeagoa izango baitute.
|